Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
ženy

Život v utajení - 20%
(2x)
Autorka ve svých fascinujících pamětech vypráví o výcviku a nasazení v elitní jednotce CIA, o pronásledování nebezpečných mezinárodních teroristů, ale také o manželství a narození dcery během práce v utajení.
ženy
Ukázky

Život v utajení

280 Kč
224 Kč
Doktorka z domu Trubačů - 20%
(5x)
Literárním zpracováním osudu lékařky přezdívané „český Albert Schweitzer“ přiblížila Ilona Borská výjimečnou osobnost Vlasty Kálalové-Di Lottiové. Léčila, milovala, studovala, přednášela a cestovala s umanutou odvahou jít za svým snem.
ženy
Ukázky

Doktorka z domu Trubačů

249 Kč
199 Kč
Důvod k naději - 20%
Světově uznávaná bioložka a ochránkyně přírody Jane Goodallová změnila svým výzkumem v šedesátých 20. století pohled na chování šimpanzů a významně se zasloužila o jejich ochranu.
ženy
Ukázky

Důvod k naději

359 Kč
287 Kč
Velkolepý Modigliani - 20%
(1x)
Pomíjivost života, citlivá duše i zdrcující nepochopení… To vše nám připomíná malíře „žen s dlouhým krkem“, Amedea Modiglianiho. Byl to umělec křehký, ale zároveň plný života.
ženy
Ukázky

Velkolepý Modigliani

419 Kč
335 Kč
Život s Otou - 20%
Dita Krausová (nar. 1929), jejíž válečné zážitky inspirovaly španělského autora Antonia Iturbeho k bestselleru Osvětimská knihovnice a která své osudy shrnula v autobiografii Odložený život (2018), nyní přibližuje životní pouť svého manžela.
ženy
Ukázky

Život s Otou

249 Kč
199 Kč
Dneska už se tomu směju - 20%

Druhé, rozšířené a upravené vydání vzpomínek slavné herečky Adiny Mandlové Do světa filmu bývalou manekýnku a fotomodelku Adinu Mandlovou uvedl Hugo Haas, který byl jistou dobu jejím intimním přítelem. Zprvu byla obsazována do rolí mondén a zhýčkaných slečen, postupně se vypracovala v dobrou představitelku charakterních rolí.

ženy
Ukázky

Dneska už se tomu směju

209 Kč
167 Kč
Letenka do neznáma - 20%
(2x)
Fascinující příběh Elišky Krausové-Chaves, sestry spisovatele Ivana Krause, politologa Michaela Krause a moderátora Jana Krause, která na jaře roku 1968 vyrazila do Kolumbie zdokonalit svoji španělštinu, jako by jela na Slapy!
ženy
Ukázky

Letenka do neznáma

219 Kč
175 Kč
Máme na víc - 20%
Rozhovor s ekonomkou Danuší Nerudovou, rektorkou brněnské Mendelovy univerzity, členkou KoroNervu a velmi aktivní osobností českého veřejného života, se týká nejen ekonomických témat, jako jsou daně a důchody, o nichž D. Nerudová dovede zasvěceně a přitom srozumitelně vyprávět, ale i otázek sociálních, jako je postavení ženy v české společnosti.
ženy
Ukázky

Máme na víc

209 Kč
167 Kč
Máme na vybranou - 20%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ženy
Ukázky

Máme na vybranou

299 Kč
239 Kč
Bojovali jsme za lidskost - 20%
(1x)

Příběh Češky, která přežila turecké vězení. Markéta Všelichová strávila v tureckém vězení tři a půl roku. Ve svých vzpomínkách živě popisuje vše, co jejímu zatčení předcházelo: humanitární činnost, výpravy na Blízký Východ i pomoc Kurdům.

ženy
Ukázky

Bojovali jsme za lidskost

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 40 položek
<< < 1 2 3 4 > >>