Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
ekonomie

Základy marketingu - 20%
(1x)
První kniha základů marketingu na českém trhu, která vznikla v úzké spolupráci s předními odborníky z praxe, srozumitelně a čtivě představuje základní principy marketingu. Druhé vydání knihy je kompletně přepracováno a doplněno o nové trendy.
ekonomie
Ukázky

Základy marketingu

305 Kč
244 Kč
Nástroje posilování vztahů se zákazníky na B2B trhu - 20%
Zkušení autoři se v této publikaci komplexně věnují nástrojům posilování vztahů se zákazníky na B2B trzích. Seznamují čtenáře s novodobým pojetím marketingu, marketingem vztahů, jeho základními rysy, principy, fázemi a vývojovými trendy.
ekonomie
Ukázky

Nástroje posilování vztahů se zákazníky na B2B trhu

339 Kč
271 Kč
Úspěšná nezisková organizace - 20%
Co je třeba mít, udělat a zajistit pro efektivní a správné fungování neziskové organizace? Již třetí vydání praktické příručky!
ekonomie
Ukázky

Úspěšná nezisková organizace

212 Kč
170 Kč
Moderní metody řízení nákladů - 20%
Publikace přináší ucelený přehled manažerských nástrojů a technik používaných pro řízení podnikových nákladů.
ekonomie
Ukázky

Moderní metody řízení nákladů

314 Kč
251 Kč
Projektové řízení pro projektové manažery - 20%
Cílem předkládané publikace je nabídnout studentům vysokých škol ekonomických oborů a MBA studijních programů, ale i začínajícím projektovým manažerům a projektovým koordinátorům v praxi, metodickou pomůcku tzv. průvodce projektovým řízením.
ekonomie
Ukázky

Projektové řízení pro projektové manažery

199 Kč
159 Kč
Finanční analýza – 5. aktualizované vydání - 20%
Naučte se, jak pracovat se základními účetními výkazy - rozvaha, výkaz zisku a ztráty a cash flow — při zpracovávání finanční analýzy. Osvojte si metody výborně využitelné v podnikatelské praxi. Součástí je komplexní příklad.
ekonomie
Ukázky

Finanční analýza – 5. aktualizované vydání

254 Kč
203 Kč
Podniková architektura - 20%
Podniková architektura napomáhá manažerům podniků v efektivním a pružném rozhodování o změnách v podniku tak, aby podnik v současném globálním konkurenčním prostředí byl schopen dlouhodobé existence.
ekonomie
Ukázky

Podniková architektura

300 Kč
240 Kč
Aplikovaná analýza rizika ve finančním managementu a investičním rozhodování - 20%
Moderní nástroje, jež lze uplatnit ve firmách při analýze rizika v rámci finančního řízení a investičního rozhodování s využitím praktických příkladů. Nové vydání se podrobněji věnuje využití scénářů a rozhodovacích stromů v analýze rizika a rozšířen
ekonomie
Ukázky

Aplikovaná analýza rizika ve finančním managementu a investičním rozhodování

339 Kč
271 Kč
Emoce v marketingu - 20%
Knížka je určena všem lidem z praxe a studentům, kteří se zabývají marketingem a zvláště marketingovou komunikací. Ojedinělá publikace s mnoha příklady pozitivních i negativních emocí v marketingu.
ekonomie
Ukázky

Emoce v marketingu

421 Kč
337 Kč
Public relations - 20%
Aniž si to uvědomujeme, s public relations, s jejich účinky a vlivy se potkáváme téměř na každém kroku. Ovlivňují naše názory a postoje, náš životní styl, prostupují naší každodenností a velmi často formují prostředí, které nás obklopuje.
ekonomie
Ukázky

Public relations

322 Kč
258 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>