Nejprodávanější Kniha - srpen 2022
křesťanství

Chatrč - 11%
(1x)
Missy, nejmladší dcera Mackenzieho Allena Phillipse, je unesena během rodinného výletu a důkazy o tom, že byla pravděpodobně zavražděna, se najdou v opuštěné chatrči uprostřed oregonské divočiny.
křesťanství

Chatrč

296 Kč
263 Kč
Ježíš utiší bouři - 11%
Biblická edice manamana se uzavírá posledními osmi příběhy Nového zákona, které dětem převyprávěla Ivana Pecháčková a ilustrovali je talentovaní čeští výtvarníci nejmladší generace.
křesťanství

Ježíš utiší bouři

115 Kč
102 Kč
Modlí se celá rodina - 11%
Modlitbu v rodině označuje papež František za přednostní prostředek k tomu, abychom se spojili před živým Pánem, děkovali mu za všechny dobré věci a přednesli mu prosby za potřeby své rodiny i svých blízkých.
křesťanství

Modlí se celá rodina

99 Kč
88 Kč
Moudrost pouštních otců - 11%
Výroky pouštních otců a epizody z jejich života se po staletí těší velké oblibě. Je až překvapivé, jak jsou nadčasové, jak mocně promlouvají k srdcím dnešních křesťanů. A skvělé komiksové ilustrace jejich sdělení kupodivu nezlehčují, spíše umocňují.
křesťanství

Moudrost pouštních otců

224 Kč
199 Kč
Následovat člověka do Božího království - 11%
Kniha chce ukázat, jak křesťanská etika vyrůstá z bible a jaké obtíže při tom musí překonávat. Nastiňuje dějinný vývoj křesťanských mravů. A konečně se věnuje i hlavním tématům katolické etiky, jako je svědomí, přirozený zákon, morální skutek, ...
křesťanství

Následovat člověka do Božího království

269 Kč
239 Kč
Pán - 11%
Klasické dílo duchovní teologie (1. vydání 1937), v němž autor podává postavu Ježíše Krista, jak se s ní setkáváme v evangeliích, a poukazuje na tajemství jeho osoby, aniž je chce rušit.
křesťanství
Ukázky

Pán

719 Kč
639 Kč
Příběhy apoštolů. Novozákonní apokryfy II. - 11%
(1x)
Druhý svazek tzv. novozákonních apokryfů, tj. spisů, které nebyly z různých důvodů přijaty do biblického kánonu, obrací naši pozornost na Ježíšovy učedníky vyslané do světa kázat evangelium.
křesťanství
Ukázky

Příběhy apoštolů. Novozákonní apokryfy II.

494 Kč
439 Kč
Radost z Boha - 11%
Mohu vám zaručit, že když nebudete chtít, neodnesete si nic. Mohu Ti zaručit, že když budeš chtít… Bůh je jako pramen, ze kterého si každý odnese tolik, jak velkou si přinese nádobu.
křesťanství

Radost z Boha

260 Kč
231 Kč
Tři svědkové. Mojžíš, Izaiáš, žalmista - 11%
Málokdo umí tak inspirativně mluvit o Starém zákonu jako biblista a starozákoník Jan Heller (1925-2008).
křesťanství

Tři svědkové. Mojžíš, Izaiáš, žalmista

261 Kč
232 Kč
Kdo je člověk? - 11%
Kolektivní monografe nabízí z pohledu 18 autorů rozbor lidského bytí v mezioborové perspektivě, v jejímž středu je vztah člověka k Bohu.
křesťanství

Kdo je člověk?

Ivana Noble (ed.), Zdenko Širka (ed.)
342 Kč
304 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 71 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>