Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
povídky

730 - 20%
Bizarní zpráva o stavu Československé lidové armády na konci 80. let minulého století. Druhé vydání rozšířené o několik dříve nepublikovaných povídek.
povídky
Ukázky

730

30 Kč
24 Kč
Měsíc nad řekou Tejo - 20%
Soubor krátkých próz, které vznikaly pro potřeby literární show EKG, kterou spolu s Jaroslavem Rudišem léta Igor Malijevský organizuje, vymýšlí a moderuje v divadle Archa.
povídky
Ukázky

Měsíc nad řekou Tejo

189 Kč
151 Kč
Proč ženy nekouří doutníky - 20%
Soubor několika povídek nejen pro ženy, ale hlavně o ženách. Zábavné a oddechové čtení poukazuje vtipnou formou na možné životní přešlapy. Stalo se Vám někdy, že jste se zpili tak, že jste se druhý den styděli sami na sebe podívat do zrcadla?
povídky
Ukázky

Proč ženy nekouří doutníky

89 Kč
71 Kč
Příběhy sráče - 20%
(2x)
Chlast, deprese, sex, problémy v práci, se ženskými, zdravím i nedostatkem peněz... a především neustálý vnitřní boj se sebou samým řeší svérázně a nekompromisně hlavní hrdina dvaceti povídek mladého talentovaného prozaika a básníka Jaroslava Irovského.
povídky
Ukázky

Příběhy sráče

149 Kč
119 Kč
Svědectví inspektora Toufara a jiné povídky - 20%
(2x)
Miloň Čepelka, umělec mnoha forem psaného, mluveného i zpívaného slova, opět překvapil! Tentokrát k nám přichází coby autor oktetu mistrných hororů.
povídky
Ukázky

Svědectví inspektora Toufara a jiné povídky

140 Kč
112 Kč
...a poslední kouř - 20%
(1x)
Trojice rozsáhlejších povídek Jana Pelce.
povídky
Ukázky

...a poslední kouř

98 Kč
78 Kč
Skútr ve městě - 20%
Koho nikdy nenapadlo, jaká by to byla pohoda projet městem na skútru a být v cíli včas, místo nervózního a nekonečného popojíždění v nekonečných kolonách aut. Pro ty, kteří to udělali a našli odvahu přesednout, je tato knížka určena především.
povídky
Ukázky

Skútr ve městě

95 Kč
76 Kč
Tave-Šala - 20%
Soubor povídek z Divokého západu, v nichž hlavní roli hrají Vinnetou a Old Shatterhand.
povídky
Ukázky

Tave-Šala

130 Kč
104 Kč
Hovno hoří - 20%
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
povídky
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
103 Kč
Pravidla směšného chování - 20%
(7x)
Próza volně navazuje na novelu O rodičích a dětech. Jde o tři vzájemně provázané hořce ironické povídky."Tahle knížka se Haklovi skutečně povedla - je to nejlepší z letošních českých próz.", A. Horáčková, MF Dnes
povídky
Ukázky

Pravidla směšného chování

148 Kč
118 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>