Nejprodávanější knihy - srpen 2022
povídky

Střepy času, krajin, konspirací / Nalezený deník - 11%
V krátkých prózách se protnou místo, čas, historická postava s postavou fiktivní. Toto protnutí snad spustí fantazii čtenáře směrem do historie i směrem do krajiny.
povídky

Střepy času, krajin, konspirací / Nalezený deník

206 Kč
183 Kč
Trvalé bydliště v hodinovém hotelu
Pavel Drozd je mimořádně vybavený pozorovatel, který do české povídkové tvorby vrací, co z ní pomalu vyprchalo: nápad, psychologický popis, smysl pro detail, poučenost, málo frekventovaná témata, sarkasmus, vtip.
povídky

Trvalé bydliště v hodinovém hotelu

178 Kč
Botky plné horké vodky - 11%
(1x)
Kniha současného ruského autora přináší jedenáct až brutálních příběhů o přátelství, zradě, lásce i věrnosti. Odehrávají se tu historky kruté a tragické, ale někdy zároveň velmi komické.
povídky

Botky plné horké vodky

233 Kč
207 Kč
Povídky - 11%
(4x)
Souborné vydání povídkové tvorby jednoho z nejvýznamnější českých autorů posledního dvacetiletí. Povídky nedávno zesnulého Jana Balabána patří ke klenotům české literatury a to nejen podle kritiky, ale především podle čtenářů.
povídky
Ukázky

Povídky

314 Kč
279 Kč
Fikce, Alef - 6%
(4x)
Povídky Spisů I pocházejí z autorových prvních povídkových sbírek a patří k jeho nejznámějším dílům. Pro českého čtenáře má pak specifické kouzlo povídka Tajný zázrak, kterou Borges umístil do Prahy.
povídky

Fikce, Alef

304 Kč
286 Kč
Krvavá komnata - 11%
(1x)
Parafráze klasických pohádek a pověstí - známá díla v naprosto jiné podobě, náladě, s jinou charakteristikou postav a jiného vyznění.
povídky

Krvavá komnata

134 Kč
119 Kč
Studio zločinu - 11%
(1x)
Krátké povídky mladého londýnského autora, jehož hvězda teprve vychází. Ve městě Beerlight žijí podivné postavičky, které se scházejí v non-stop butiku se zbraněmi a v baru U Zpožděný reakce.
povídky

Studio zločinu

115 Kč
102 Kč
Jedeme na dovolenou - 11%
Na Šumavu, do Itálie, Kalifornie nebo na Warnemünde. Autem, vlakem, lodí nebo letadlem. S rodinou, čerstvou známostí, zaměstnavateli, ale i sama, jen tak s batohem.
povídky

Jedeme na dovolenou

269 Kč
239 Kč
Lido di Dante - 11%
Dvanáct povídek souboru Lido di Dante nás přivádí do letoviska několik kilometrů od Ravenny, v němž se ulice jmenují podle postav Božské komedie.
povídky

Lido di Dante

161 Kč
143 Kč
Mlha - 11%
V této vynikající sbírce dvaceti povídek Stephen King opět čtenářům poodhaluje temná zákoutí své jedinečné fantazie.
povídky

Mlha

450 Kč
400 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 88 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>