Nejprodávanější knihy - srpen 2022
osobní rozvoj

Muži, ženy a láska - 11%
Kniha Wilfrieda Nellese "MUŽI, ŽENY A LÁSKA" u čtenáře vyvolá nejspíš mnoho nečekaných pochopení. Nelles zde propojuje svou dlouholetou zkušenost terapeuta rodinných konstelací s fenomenologickým pozorováním sexuality.
osobní rozvoj

Muži, ženy a láska

422 Kč
375 Kč
O smyslu života - 11%
Přednášky z roku 1946 mají stále obrovskou sílu a jsou překvapivě aktuální.
osobní rozvoj

O smyslu života

179 Kč
159 Kč
Pětiminutová terapie - 11%
Kdo jsem? Co vůbec znamená ta obávaná věta "Buď sám sebou"? Co znamená být "autentický"? Psychoterapeutka Sarah Crosbyová vám v knize Pětiminutová terapie pomůže najít odpovědi na tyto velké otázky pomocí psychologického zkoumání, cvičení a návodů, které můžete postupně aplikovat na svůj vlastní život. Tato kniha vám pomůže najít dlouhodobé štěstí, sebedůvěru a klid v sobě i ve svých vztazích.
osobní rozvoj

Pětiminutová terapie

314 Kč
279 Kč
Překážka jako cesta
Pokud se cítíte frustrovaní, demoralizovaní nebo uvízlí ve vyjetých kolejích, tato kniha vám může pomoci proměnit vaše problémy v životní příležitosti.
osobní rozvoj

Překážka jako cesta

279 Kč
Ty jsi ta síla - 11%
Většina lidí žije v průměrnosti. Výchova i společnost v nás potlačuje naše schopnosti tvořit si náš svět. Tato kniha vás povede tak, abyste v sobě začali objevovat svoji největší sílu, která je a vždy byla ve vás.
osobní rozvoj
Ukázky

Ty jsi ta síla

531 Kč
472 Kč
Ukrajinsko-český slovník - 11%
Více než 600 slov (včetně číslovek, sloves a přídavných jmen). Dvojjazyčný popisek s fonetickým přepisem. Názorné a poučné ilustrace a scénky. Detailní popisky nejdůležitějších předmětů.
osobní rozvoj
Ukázky

Ukrajinsko-český slovník

179 Kč
159 Kč
Vše je VĚDOMÍ je vše - 11%
Autor v této koláži esejí, rozhovorů a aforismů odhaluje pestrý obraz jednotlivých etap vývoje našeho vědomí z hlediska fenomenologického přístupu (vnímání toho, co se ukazuje) a metody LIP (Proces životní integrace), kterou již řadu let rozvíjí.
osobní rozvoj

Vše je VĚDOMÍ je vše

440 Kč
391 Kč
Životní scénáře - 11%
(2x)
Proč jsou někteří lidé nespokojeni se svým životem? Proč stále opakují stejně nešťastné a nefunkční vztahy, proč se jim nedaří v zaměstnání, ačkoliv mají zdánlivě všechny předpoklady k úspěchu?
osobní rozvoj

Životní scénáře

241 Kč
214 Kč
Luciferův efekt - 11%
Kniha podrobně zkoumá často mlhavou hranici mezi dobrem a zlem na mnoha příkladech. Jedním z nejproslulejších je kontroverzní stanfordský vězeňský experiment.
osobní rozvoj
Ukázky

Luciferův efekt

585 Kč
520 Kč
Řád není všechno - 11%
(3x)
Oceňovaný komentátor a psycholog ve své předchozí knize 12 pravidel pro život nabídl „protilátky proti chaosu“ v našich životech: odvěké pravdy, uzpůsobené pro moderní život plný úzkostí.
osobní rozvoj
Ukázky

Řád není všechno

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 251 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 26 > >>