Nejprodávanější knihy - srpen 2022
osobní rozvoj

Stoikův průvodce pro každý den - 11%
(1x)
Kde najít skutečnou radost? Jak zapřáhnout sílu rozumu ve svůj prospěch? Co je skutečným měřítkem úspěchu? Jak zvládat vztek? Jak nalézt smysl života? Jak překonat zármutek? Odpovědi na tyto i další otázky jsou jádrem stoické filozofie.
osobní rozvoj

Stoikův průvodce pro každý den

359 Kč
319 Kč
Vesmírný řád - 11%
(4x)

Tato léčivá kniha funguje jako pracovní pomůcka. Každá kapitola má za úkol dovézt čtenáře k hlubšímu zamyšlení se.

osobní rozvoj
Ukázky

Vesmírný řád

269 Kč
239 Kč
Abhidhamma a Abhivinaya - 11%
(1x)
Kniha Abhid-hamma-Abhivinaya je završením životního díla ctihodného Áyukusa-la Thery, ve které jsou shrnujícím způsoben podány postupy Abhivi-nayi pro zvládání života podle Buddhovy nauky až k dosažení konečného cíle Nibbány.
osobní rozvoj

Abhidhamma a Abhivinaya

225 Kč
200 Kč
Nenásilná komunikace v praxi - 11%
(1x)
Čeká vás nepříjemné setkání se šéfem. Právě vám volala učitelka, aby si postěžovala na vaše dospívající dítě. Je večer a pohádali jste se s partnerem. Co uděláte?
osobní rozvoj

Nenásilná komunikace v praxi

314 Kč
279 Kč
Osvícení na cestu - 11%
Spisovatel David Michie vytvořil srozumitelný a čtivý úvod do tibetského buddhismu, ve kterém zpracoval vysoce ceněné a dnes již klasické dílo mnicha Šántidévy z 8. století známé jako Bódhičarjávatára neboli Uvedení na cestu k probuzení.
osobní rozvoj
Ukázky

Osvícení na cestu

403 Kč
358 Kč
Restart kreativity - 11%
Jak být nápaditější? Odpověď je sice jednoduchá, ale skrývá se za ní poměrně mnoho dřiny – základem je totiž poznání vlastní kreativity. Ale jak toho docílit?
osobní rozvoj

Restart kreativity

323 Kč
287 Kč
Sandtray - Život jako na dlani - 11%
Co se o sobě člověk dozví při hře s figurkami na pískovišti? Sandtray je velmi efektivní a čím dál populárnější forma herní terapie.
osobní rozvoj

Sandtray - Život jako na dlani

323 Kč
287 Kč
Vaše nová realita - 11%
Tato kniha zatřese vaším dosavadním způsobem myšlení. Najdete v ní deset kapitol, které vás postupně provedou celým procesem vědomého tvoření reality.
osobní rozvoj

Vaše nová realita

418 Kč
371 Kč
Bez bahna lotos nevykvete - 11%
Jeden z nejuznávanějších buddhistických mnichů současnosti v tomto textu předává prosté a dostupné techniky jako umět se zastavit, klidně dýchat, vědomě chodit, hluboce se soustředit.
osobní rozvoj

Bez bahna lotos nevykvete

269 Kč
239 Kč
Metoda Bullet Journal - 11%

Zhodnoťte včerejšek, uspořádejte si dnešek a naplánujte zítřek. Tato kniha je globální fenomén, který zachraňuje přepracované pomocí tužky, zápisníku a pár jednoduchých pravidel.

osobní rozvoj

Metoda Bullet Journal

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 251 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 26 > >>