Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2022
první stupeň

Zpomal a pozoruj - 11%
Tato kniha je plná úžasných událostí, které se každý den v přírodě odehrávají. Některé z nich trvají dlouho, dny i týdny - například housenka, která se zakuklila a vylíhne se jako dospělý motýl, nebo veverka zahrabávající si zásoby žaludů na zimu.
první stupeň

Zpomal a pozoruj

359 Kč
319 Kč
Bylinkář - 11%
(2x)
Za doprovodu krásných a detailních ilustrací se v této knize děti naučí, jak léčivé byliny správně rozpoznat, sbírat, sušit, lisovat do herbářů i jak z nich vyrábět masti nebo tinktury.
první stupeň
Ukázky

Bylinkář

446 Kč
396 Kč
S penězi si poradím - 11%
Autorský pracovní sešit k finanční gramotnosti pro žáky základní školy je určený k procvičování základních pojmů a poznatků ze světa financí. Vše jako obvykle probíhá formou zábavného luštění a doplňování.
první stupeň

S penězi si poradím

161 Kč
143 Kč
Český jazyk – Vyjmenovaná slova - 11%

Laminátová kartička určená pro žáky 1. stupně ZŠ nabízí stručné a přehledné znázornění těch nejdůležitějších vyjmenovaných slov po B, (F), L, M, P, S, V a Z. Některá méně známá slova jsou doprovázená drobnými ilustracemi.

první stupeň

Český jazyk – Vyjmenovaná slova

35 Kč
31 Kč
Jak si postavit dům - 6%
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
první stupeň
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
238 Kč
Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu - 11%
(1x)
Blíží se jaro a Will s Evanlyn mohou konečně prchnout ze Skandie. Evanlyn je však unesena temudžajskými jezdci, příslušníky početného národa, který obývá rozlehlé stepi na východ od Skandie.
první stupeň

Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu

314 Kč
279 Kč
Jak si postavit motorku - 6%
(9x)
Dětská kniha, která kombinuje zábavný příběh malých zvířecích hrdinů s názornými ilustracemi, ze kterých děti pochopí nejen jak je motorka sestrojena, ale také funkci motoru, převodovky, brzd a dalších věcí.
první stupeň
Ukázky

Jak si postavit motorku

253 Kč
238 Kč
Já mám v krabici cukr a krupici - 11%
Soubor říkanek pro děti od 5 let.
první stupeň

Já mám v krabici cukr a krupici

224 Kč
199 Kč
Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou - 11%
(5x)
Světově úspěšná a oceňovaná kniha známého autora malým čtenářům přibližuje dobu komunismu, léta 1948-1989, kdy za „železnou oponou“ v Československu žili, pracovali a snili obyčejní lidé.
první stupeň

Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou

356 Kč
316 Kč
Sladké děti - 11%

Róza je veselá, šikovná a podnikavá. Díky tomu má spoustu kamarádek, plno nápadů a plánů. Od deseti let má ale také nepříjemnou souputnici – jmenuje se Diabetes Mellitus I. Ani to jí ovšem nedokáže otrávit a tak vede pestrý a plnohodnotný život.

první stupeň

Sladké děti

536 Kč
476 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 170 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 17 > >>