Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
sci-fi a fantasy

Vražedná pomsta - 20%
(1x)

Hunger games slaví deset let! My slavíme také, speciálním vydáním s novými obálkami. Katniss dosáhla vítězství v Hladových hrách aktem vzdoru proti všemocnému Kapitolu a jeho krutým pravidlům. Katniss s Peetou očekávají pomstu mocných...

sci-fi a fantasy
Ukázky

Vražedná pomsta

279 Kč
223 Kč
Záhada hotelu Winterhouse - 20%
Alžbětu čeká nejlepší jaro v životě – přestěhovala se do hotelu Winterhouse za svým dědečkem a vše se zdá být dokonalé.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Záhada hotelu Winterhouse

279 Kč
223 Kč
Zlodějská přísaha - 20%
Kazi a Jase vyšli z předchozích dobrodružství silnější a zamilovanější než kdy dřív. Čeká na ně nový život – Ballengerovi už nebudou psanci, jejich území se stane oficiálním královstvím a všem dalším výzvám budou čelit společně. Na zpáteční cestě jsou však během útoku rozděleni.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zlodějská přísaha

279 Kč
223 Kč
Kaldera - 20%

Volavky bojují proti pirátům a v rukou mají osud celého císařství. Sedmý díl dobrodružné série. Stig se v Hallashomu účastní každoroční soutěže o nejlepšího bojovníka Skandie.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Kaldera

279 Kč
223 Kč
Říše bouří - 20%
(2x)
Dlouhá cesta k trůnu teprve začala, ale už nyní je jasné, že bude plná zrady, nepřátelství a nevraživosti. Pokud si chce Aelin udržet korunu a ochránit své království, musí se spojit s lidmi, kteří až do teď byli nepřáteli, a musí bojovat proti zlu, které se chystá pohltit celý svět.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Říše bouří

299 Kč
239 Kč
Královna stínů - 20%
(2x)
Ztratila všechny, které milovala. Celaena Sardothien se vrací zpátky do říše a jediné, po čem touží, je pomsta. Brzy si ovšem uvědomí, že ve hře je mnohem víc – musí osvobodit prince Doriana, kterého pomocí magie ovládá král ze skleněného hradu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Královna stínů

299 Kč
239 Kč
Umrlčí tváře - 20%
V šesté knize napínavé série Bratrstvo se Volavky ocitnou v neznámé zemi a připravují se na bitvu proti nemilosrdnému nepříteli. Volavky zastihne na moři strašlivá bouře a zažene jejich loď daleko na západ, na pobřeží, které Hal nepoznává na žádné ze svých map.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Umrlčí tváře

279 Kč
223 Kč
Alea - dívka moře: V zajetí přísahy - 20%
Dobrodružství, výjimečné přátelství a tajemství ukryté v hlubinách moře! Láska, kamarádi, dobrodružství a touha po shledání jsou pro Aleu i celou Alfa cru naprosto zásadní. Alea s Lennoxem se sami vydají na cestu ke známé skále Loreley.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Alea - dívka moře: V zajetí přísahy

279 Kč
223 Kč
Barva draků - 20%
Ovládnout magii není snadné a Maggie si to moc dobře uvědomuje. Její schopnosti jsou nestálé a nevyzpytatelné a ona nemá nikoho, kdo by jí je pomohl zvládnout a umožnil tak splatit dluh, který se táhne jejím životem jako rudá čára.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Barva draků

249 Kč
199 Kč
Honba za pokladem - Tajemný odkaz - 20%
Marly poznala pana Summerlinga jako milého, leč poněkud podivínského souseda, který chodil po okolí s detektorem kovů a říkal o sobě, že je hledač pokladů. Nikdy by nevěřila, že se do podobného pátrání pustí i ona. Pan Summerling totiž ve své závěti jí a dalším dvěma dětem jeden poklad odkázal.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Honba za pokladem - Tajemný odkaz

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 98 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>