Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
sci-fi a fantasy

Kouzlo obsidiánu - 20%
(1x)
Anna se vzpamatovala ze šoku a konečně přijala fakt, že je součástí temného světa démonů a zaklínačů, o němž dosud neměla ani tušení. Zjišťuje, že do jejího světa patří také mágové a alchymisté, kteří ji mají chránit.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kouzlo obsidiánu

269 Kč
215 Kč
Legenda o Ladě - 20%
(1x)

Dokáže smrt jen brát, nebo také dávat? Na den, kdy na ni se šťastným úsměvem Ilja zamával a pak se pod ním během chvilky prolomil led, Lada nikdy nezapomene. Vzal si ho vodjanoj, pán řeky, a ona teď cítí vinu.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Legenda o Ladě

209 Kč
167 Kč
Loki a soumrak bohů - 20%
(2x)

Tak se rodí oheň! S narozením Lokiho Laufeyjarsona, syna bohyně a obra z Jötunheimu, se pojí hrozivá kletba – a Otec veškerenstva Ódin to moc dobře ví. Jenže co kdyby se Loki ukázal jako užitečný společník ásgardských bohů?

sci-fi a fantasy
Ukázky

Loki a soumrak bohů

209 Kč
167 Kč
Pád Argosanů - 20%

Prequel k oblíbené sérii Divotvůrce  Rudý jekot: děsivá nákaza šířená sedmi mystickými verši, které udělají ze svých obětí nestvůrné, nemyslící ničitele. Ferius, na útěku před svým vlastním neodpustitelným zločinem, na vlastní kůži pozná, co dokáže způsobit.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Pád Argosanů

319 Kč
255 Kč
Popel a duše - 20%
(1x)
Praze se říká zlaté město, ale Mila v ní vidí nekonečné množství šedi. Má totiž zvláštní schopnost: dokáže předvídat smrt. Lidé, kteří mají zemřít, ztrácejí v jejích očích veškerou barvu. V zoufalé snaze zbavit se tohoto prokletí se zaplete do boje mezi světlem a temnotou.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Popel a duše

279 Kč
223 Kč
Pozlacené - 20%
(1x)
Šestnáctiletá Deka žije ve strachu. Blíží se obřad krve – okamžik, který rozhodne o tom, zda ji přijmou za členku vesnice a ona konečně začne někam patřit. Její nepřirozená intuice, kterou se už teď liší od ostatních, její obavy jen posiluje.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pozlacené

279 Kč
223 Kč
Tma pod srdcem - 20%
(2x)
Po událostech z předchozího léta bojuje Lena s návratem depresí, nevyřešeným vztahem s matkou i pocitem viny. Ze všeho nejvíc chce za minulostí udělat tlustou čáru. Nečekaná žádost o pomoc ji však přivede zpět do Lukášova penzionu, kde odhalí znepokojivé tajemství.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Tma pod srdcem

279 Kč
223 Kč
Zrozená z ohně – Lovkyně příšer - 20%

Dvanáctka není jen číslo – je to hrdinka, která přemýšlí originálním způsobem a jen tak se nevzdává! První díl dobrodružné fantasy. Země Oharek je zamořena příšerami.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Zrozená z ohně – Lovkyně příšer

249 Kč
199 Kč
Alea - dívka moře: Řeka zapomnění - 20%

Získá Alea zpět své vzpomínky? Šestý díl dobrodružné ságy. Všichni členové posádky Alfa cru přišli o své vzpomínky – nepamatují si ani, kolik jich bylo původně a zda někdo nechybí. Jestli chtějí zjistit, co se s nimi stalo, musí se co nejrychleji zase zorientovat.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Alea - dívka moře: Řeka zapomnění

319 Kč
255 Kč
Arila: Stříbrné město - 20%
(2x)

První fantasy kniha od hráče a youtubera Sterakdary! Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho světa na druhý a hledá nový domov. Musí být neustále v pohybu, protože je pronásleduje šílená bohyně, která touží po jediném – zničit je.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Arila: Stříbrné město

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 98 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>