Nejprodávanější tituly - srpen 2022
ostatní sporty

Fit diář

Diář pro ženy, které to se svými cíli myslí skutečně vážně. "Jestliže plánuješ mít úspěšný život, začni plánováním svých dnů"

ostatní sporty

Fit diář

161 Kč
Posilování s vlastním tělem - 11%
Přepracované vydání nejúspěšnější knihy o posilování s vlastním tělem je doplněno o cviky na zpevnění středu těla – tzv. core trénink.
ostatní sporty

Posilování s vlastním tělem

269 Kč
239 Kč
Stopy v oblacích - 6%
(1x)

Tato kniha změnila žánr – patří k povinné četbě každého běžce a běžkyně, kteří se alespoň jednou za čas hodlají popasovat s nějakým (nejlépe vyšším) kopcem.

ostatní sporty
Ukázky

Stopy v oblacích

297 Kč
279 Kč
Hansonova metoda maratonu - 11%
(1x)
Nejúspěšnější titul v metodologii běžeckého tréninku posledních let konečně česky.
ostatní sporty

Hansonova metoda maratonu

269 Kč
239 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 11%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
ostatní sporty

Kettlebell Simple & Sinister

359 Kč
319 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
ostatní sporty
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Sportovní příprava dětí 2 - 11%
Samostatný zásobník velkého množství praktických cvičení pro sportovní přípravu dětí doplňuje, aktualizované vydání "teoretické" publikace Sportovní příprava dětí.
ostatní sporty

Sportovní příprava dětí 2

170 Kč
151 Kč
Karate Kata - 11%
Publikace, která je určena nejen těm, kdo se již výcviku karate věnují, ale může být také úvodním oslovením a výzvou pro ty, kteří uvažují věnovat se tomuto bojovému umění, zpočátku třeba jen jako sportovní disciplíně.
ostatní sporty

Karate Kata

144 Kč
128 Kč
Volejbal - kondiční příprava - 20%
První kniha na českém a slovenském trhu, která přináší konkrétní východiska a přímou realizaci specifického a řízeného kondičního zatížení ve volejbale. Dá se použít jako přímý návod a postupovat podle ní v kondiční přípravě v průběhu celého roku.
ostatní sporty
Ukázky

Volejbal - kondiční příprava

174 Kč
139 Kč
Karatedó - Má životní cesta - 11%
Správné pochopení karate a jeho správné použití je karatedó. Ten, kdo opravdu trénuje toto dó a skutečně chápe karatedó, se nikdy nenechá snadno vtáhnout do boje.
ostatní sporty

Karatedó - Má životní cesta

80 Kč
71 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 58 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>