Nejprodávanější tituly - srpen 2022
křesťanství

Narodil se král - 11%
Knížka s odklápěcími obrázky vypráví zábavným způsobem příběh prvních Vánoc. Kromě převyprávění populárního biblického příběhu vtahuje kniha dětské čtenáře také otázkami, které podněcují pozorovací talent, paměť a uvažování o ději. Pro děti od 3 let.
křesťanství

Narodil se král

170 Kč
151 Kč
Nedělní promluvy - cyklus C - 11%
Příchod Pána, který nás zachraňuje, se přibližuje každý den. Když na něj čekáme a učíme se ho vnímat ve svém každodenním životě, můžeme žít se vzpřímenou hlavou.
křesťanství

Nedělní promluvy - cyklus C

197 Kč
175 Kč
Novéna ke svatému Prokopovi - 13%
Divotvůrce Prokop, český světec 11. století, pracoval s Božím slovem naplno a rád. To, co nám chce sám povědět, objevujeme v devíti dnech novény.
křesťanství

Novéna ke svatému Prokopovi

32 Kč
28 Kč
Otevřená mysl otevřené srdce - 11%
(2x)
Kontemplativní modlitba je proces vnitřní transformace, proměny započaté Bohem a vedoucí, pokud souhlasíme, k božskému sjednocení. V tomto procesu se mění způsob vnímání reality.
křesťanství

Otevřená mysl otevřené srdce

313 Kč
278 Kč
Po pražcích slepých kolejišť - 11%
MAX KAŠPARŮ je autorem, který pokaždé zanechá v čtenáři hlubokou stopu. Inspiruje a povzbuzuje v hledání Dobra v lidech kolem nás. Vydejme se s ním na dobrodružnou cestu po pražcích starých kolejnic - po pražcích Ducha, duše, medických a vztahů.
křesťanství

Po pražcích slepých kolejišť

108 Kč
96 Kč
Podstata křesťanství - 20%
N. T. Wright objasňuje základní obsah křesťanské víry a ukazuje na způsob, jak ji autenticky žít v dnešním světě. Jeho kniha Podstata křesťanství nabízí vysvětlení hledajícím i skeptikům a přináší novou inspiraci i dlouholetým věřícím.
křesťanství
Ukázky

Podstata křesťanství

199 Kč
159 Kč
Rozumové argumenty a pohádkové světy - 20%
Jakým jazykem lze dnes mluvit o křesťanské víře? Tak zní otázka, kterou autorka klade známému křesťanskému autorovi C. S. Lewisovi, jehož dílo se i po letech těší velké popularitě u lidí bez ohledu na vyznání.
křesťanství
Ukázky

Rozumové argumenty a pohádkové světy

110 Kč
88 Kč
Teologie magie - 11%
Kniha přináší nový náhled na vztah mezi katolickým křesťanstvím a magií. Autor ve své práci rozebírá magii očima antropologů, mnohdy dnes již opomíjených.
křesťanství

Teologie magie

332 Kč
295 Kč
Církev přežívá - 11%
Reinhard kardinál Marx, arcibiskup mnichovský a freisinský, se v novém, provokativním textu Církev přežívá zamýšlí nad situací katolické církve v dnešní době a zasazuje se o její pokrokové proměny.
křesťanství
Ukázky

Církev přežívá

131 Kč
116 Kč
Hledej Pokoj a zůstávej v něm - 20%
Často se zneklidňujeme a chceme všechno vyřešit sami, ačkoli by bylo účinnější zůstat pokojně před Božím pohledem a nechat jej jednat, s moudrostí a mocí nekonečně větší, než je ta naše.
křesťanství
Ukázky

Hledej Pokoj a zůstávej v něm

85 Kč
68 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 92 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>