Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
filosofie a náboženství

Cesta kontemplace - 20%
Kontemplace v křesťanském chápání znamená prožívání Boží přítomnosti. Je to Boží dar, který si člověk nemůže nijak zasloužit, ale může se k jeho přijetí disponovat.
filosofie a náboženství
Ukázky

Cesta kontemplace

59 Kč
47 Kč
Dějiny křesťanství - 20%
(1x)
Autorem tohoto nového velkého úvodu do dějin křesťanství je jeden z předních světových teologů, tvůrce řady tematických příruček a sborníků, které se následně staly bestsellery.
filosofie a náboženství
Ukázky

Dějiny křesťanství

349 Kč
279 Kč
Tajemství stigmat otce Pia (III.) - 20%
V tomto výběru čtyřiadvaceti nejvýznamnějších listů tohoto světce nacházíme ponaučení, která otec Pio obvykle vkládal do listů adresovaných svým spolubratřím a duchovním synům.
filosofie a náboženství
Ukázky

Tajemství stigmat otce Pia (III.)

65 Kč
52 Kč
Teologie těla - 20%
Teologie těla je soubor promluv Jana Pavla II. přednesených během prvních pěti let jeho pontifikátu. Svatý Otec v nich postupně odhaluje ohromující vizi manželství a lidské lásky v Božím plánu.
filosofie a náboženství
Ukázky

Teologie těla

190 Kč
152 Kč
V zájmu všeho křesťanstva - 20%
(1x)
Tak jako se Waterloo stalo v obecném povědomí synonymem pro porážku, Lepanto – námořní bitva Osmanů s benátsko-španělsko-papežskou koalicí vystupující jako tak zvaná Svatá liga – vstoupilo do dějin jako „bod obratu“.
filosofie a náboženství
Ukázky

V zájmu všeho křesťanstva

139 Kč
111 Kč
Dobro a ctnost pohledem etických a náboženských koncepcí - 20%
Leitmotivem studie, jak už bývá v této společenskovědní disciplíně zvykem, je otázka, tentokrát směřující k tomu, zda není skutečná duchovní a filosofická inspirace spíše záležitostí myslitelů nebo světců žijících na okraji společnosti?
filosofie a náboženství
Ukázky

Dobro a ctnost pohledem etických a náboženských koncepcí

119 Kč
95 Kč
Filosofie mysli - 20%
Tato kniha pojednává o klasických problémech a koncepcích filosofie mysli, jako je ontologický dualismus, analytický behaviorismus, fyzikalismus, teorie identity,
filosofie a náboženství
Ukázky

Filosofie mysli

129 Kč
103 Kč
Jako laň na výšinách - 20%
Kniha je úchvatnou alegorií o touze Božích dětí nechat se dovést na výšiny lásky, radosti a vítězství. Hlavní hrdinka s netradičním jménem Bázlivá kráčí na své duchovní pouti na výšiny za dobrým Pastýřem.
filosofie a náboženství
Ukázky

Jako laň na výšinách

120 Kč
96 Kč
Láska ducha - 20%
Kniha je první rozsáhlou empirickou analýzou rodinných konstelací podle Berta Hellingera. Michael Angermaier udělal pro čtenáře kompetentní recenzi tohoto rozsáhlého díla a její výsledky přehledně shrnul.
filosofie a náboženství
Ukázky

Láska ducha

195 Kč
156 Kč
Slovo Buddhovo - 20%
Slovo Buddhovo sestavené Nyánatilokou Mahátherou (1878 – 1957) je vůbec prvním v evropském jazyce sepsaným systematickým pojednáním Buddhova učení, které užívá vlastní slova Buddhova.
filosofie a náboženství
Ukázky

Slovo Buddhovo

150 Kč
120 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 97 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>