Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
naučná, odborná a učebnice

Sociologie literatury - 20%
Sociologie literatury představuje ojedinělou práci v české literárněvědné produkci 20. století. Text byl původně vydán jako cyklostyl v omezeném počtu jednotlivých exemplářů, které dnes nejsou dostupné širší čtenářské veřejnosti.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Sociologie literatury

195 Kč
156 Kč
Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Automobily Škoda Roomster - 20%
Kniha o Roomsteru, který je přelomový i pro samotnou firmu Škoda, přiblíží řadu osobitých a technických řešení a zajímavostí - mlhovky s funkcí Corner, světlomety s aktivním systémem natáčení.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Automobily Škoda Roomster

297 Kč
238 Kč
Bulimie - 20%
(1x)
Mentální bulimií trpí v České republice každá dvacátá dívka. První náznaky tohoto psychického onemocnění můžeme vysledovat již u dívek kolem čtrnáctého roku věku.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Bulimie

169 Kč
135 Kč
Česko-anglický slovník pojišťovnictví - 20%
Slovník obsahuje téměř 26 000 hesel a zaplňuje citelnou mezeru na trhu. Kromě vysloveně odborných termínů z oblasti pojištění a zajištění jsou ve slovníku zastoupeny rovněž termíny vztahující se k ekonomické činnosti pojišťoven.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Česko-anglický slovník pojišťovnictví

424 Kč
339 Kč
Česko-anglický stomatologický slovník - 20%
Tento slovník logicky doplňuje svého anglicko-českého předchůdce. Tato moderní publikace poslouží při překladech českých odborných textů do angličtiny (metody, techniky, nástroje, materiály...), lze ji využít pro komunikaci mezi stomatologickým personálem.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Česko-anglický stomatologický slovník

251 Kč
201 Kč
Daseinsanalýza - 20%
Zejména studenti humanitních oborů, filozofové a psychoterapeuti jistě ocení novou knihu renomovaného českého autora doc. PhDr. Pavla Hlavinky, Ph.D.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Daseinsanalýza

125 Kč
100 Kč
Inteligentní investor - 20%
(5x)
V knize nejvýznamnějšího investičního poradce 20. století se dozvíte od nejzasvěcenějšího „guru investování“, jak se jako investor, makléř nebo investiční poradce vyhnout závažným chybám a jaké dlouhodobě úspěšné strategie při investování uplatnit.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Inteligentní investor

637 Kč
510 Kč
Jak vybudovat a posílit sebedůvěru - 20%
Jak se nám daří ve studiu či práci, v lásce, blízkých i formálních vztazích, ale i ve sportu — vlastně téměř ve všem, o co se snažíme — souvisí s tím, jak se díváme sami na sebe, jaké máme sebevědomí, sebedůvěru.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Jak vybudovat a posílit sebedůvěru

246 Kč
197 Kč
Management a moderní organizování firmy - 20%
Manažeři, podnikatelé a studenti VŠ a MBA studií v knize naleznou praktické a srozumitelné vysvětlení problematiky managementu a organizování společností podle nejnovějších přístupů.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Management a moderní organizování firmy

390 Kč
312 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>