Nejprodávanější tituly - září 2022
dům a zahrada

Barf -  Krmení psa přirozenou stravou - 11%
V této knize se vám pokusím jednoduchou formou představit staro-nový způsob krmení psů.
dům a zahrada

Barf - Krmení psa přirozenou stravou

314 Kč
279 Kč
Lidé a psi: Střet kultur - 11%
(1x)
Tato jedinečná publikace nabízí čtenářům nejen čtivě napsaná zamyšlení nad psí povahou a jejich vztahem k okolnímu světu, ale také spoustu užitečných rad, jak psy cvičit a jak jim lépe porozumět.
dům a zahrada

Lidé a psi: Střet kultur

314 Kč
279 Kč
Nábytek - 20%
Publikace seznamuje čtenáře se základními konstrukčními požadavky na nábytek a zároveň odpovídá na otázky: jak vybrat správný nábytek, na které jeho parametry dát při výběru pozor, jaké matrace jsou optimální pro zdravý spánek...
dům a zahrada
Ukázky

Nábytek

212 Kč
170 Kč
Připravujeme zahradu na zimu - 20%
Praktická příručka pro všechny zahrádkáře, kteří s nastávajícím podzimem uvítají užitečné rady, co všechno udělat, aby jejich zahrada přestála zimní období bez úhony, z kterého konce začít, aby práce pěkně odsýpala a na nic podstatného nezapomněli.
dům a zahrada
Ukázky

Připravujeme zahradu na zimu

118 Kč
94 Kč
Psychologie architektury - 20%
Bydlení zajímá snad všechny a všichni máme na uspořádání svého nejbližšího prostředí nějaký názor, chodíme rádi okukovat, inspirovat se či vybírat pěkné věci do obchodů.
dům a zahrada
Ukázky

Psychologie architektury

271 Kč
217 Kč
Svého psa nestřílejte - 11%
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
dům a zahrada

Svého psa nestřílejte

297 Kč
264 Kč
Betonujeme svépomocí - 20%
Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí.
dům a zahrada
Ukázky

Betonujeme svépomocí

135 Kč
108 Kč
Elektroinstalace krok za krokem - 20%
Elektromontéři, studenti i pracovníci stavebních profesí zde naleznou informace o nejnovějších trendech v elektrických instalacích a kutilové příklady správných způsobů vytváření těchto instalací.
dům a zahrada
Ukázky

Elektroinstalace krok za krokem

135 Kč
108 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
dům a zahrada
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Štěkání - 11%
Norská chovatelka a cvičitelka psů Turid Rugaas, která zmapovala a začala jako první v praxi užívat tzv. konejšivé signály, publikuje v této knize vše, co objevila během svých snah o pochopení psího štěkání a jeho užití ve výcviku.
dům a zahrada

Štěkání

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 105 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>