Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2022
naučné

Hmyz a jiní bezobratlí - 11%
(1x)
Kniha se spoustou fascinujících faktů o nejdrobnějších živočiších a realistických kreseb vám umožní do detailu prozkoumat svět hmyzu a jiných bezobratlých.
naučné

Hmyz a jiní bezobratlí

224 Kč
199 Kč
Holky a kluci. V čem je rozdíl?
Jaké jsou rozdíly mezi ženami a muži a s jakými stereotypy je možno se ve společnosti setkat, se dozvíte v zábavné knížce určené (nejen) dospívajícím.
naučné

Holky a kluci. V čem je rozdíl?

71 Kč
Hrajeme si u maminky + CD - 11%
Předkládaná sbírka říkadel, popěvků, dětských her a rozpočitadel vychází z dlouholetých zkušeností autorky, které získala jako matka, babička a především jako pedagog. Toto druhé vydání je doplněno CD - zhudebnil J. Pavlica, nahrál Hradišťan.
naučné

Hrajeme si u maminky + CD

359 Kč
319 Kč
Medvěd Wrr: Karetní hra - 11%
Vžijte se do kůže medvěda Wrr a zabraňte proradným pirátům uskutečnit jejich velkolepý plán na ovládnutí knižního světa!
naučné
Ukázky

Medvěd Wrr: Karetní hra

314 Kč
279 Kč
Příběh života - 11%
Sledovat vývoj života na naší planetě během uplynulých milionů let – od nepatrných jednobuněčných organismů v prekambrických mořích přes obrovské dinosaury až po savce a Homo sapiens – je fascinující zážitek.
naučné

Příběh života

449 Kč
399 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
naučné
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Zakousněte se do knihy - 11%
(1x)
Soubor pracovních listů je určený pro žáky 1. až 3. tříd. Jednotlivé úkoly směřují především k podpoře čtenářství a k rozvoji pozitivní vazby na knihy, ale i k podpoře čtení s porozuměním a rozvoji slovní zásoby.
naučné

Zakousněte se do knihy

143 Kč
127 Kč
Grafomotorika - Slečno i kluku, rozcvičuj ruku! - 11%
S touto knížkou půjde dětem psaní hezky od ruky. Rozcvičovací a uvolňovací cviky jsou doplněny básničkami, které vhodně vedou a rytmizují pohyb. Dítě si tak osvojí jemnou motoriku i nezbytnou souhru řeči, ruky a očí.
naučné

Grafomotorika - Slečno i kluku, rozcvičuj ruku!

143 Kč
127 Kč
Stručný přehled české gramatiky (nejen) pro školáky - 11%
V této přehledné příručce najdete prakticky uspořádaný přehled české gramatiky. Obsahuje vše od abecedy, vyjmenovaných slov, informací o dělení hlásek, psaní i/y, velkých písmen i písmene ě, psaní ú/ů a i/í, ale i vše o podstatných jménech.
naučné

Stručný přehled české gramatiky (nejen) pro školáky

53 Kč
47 Kč
Jak si postavit dům - 6%
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
naučné
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 138 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>