Nejprodávanější tituly - září 2022
romantika

Rytíř - 11%
Genevieve Daylee nečekala, že bude v den svých sedmadvacátých narozenin stát před soudcem. Ale v poslední době se toho stalo tolik neočekávaného, že to čekat mohla.
romantika

Rytíř

342 Kč
304 Kč
Říše neřesti - 11%
Strhující finále série SAVAGE TRILOGY Nemyslitelné. Neuvěřitelné. Nepředstavitelné. Nepoznávám, co se stalo s mým životem. Už nedokážu říct, kde končí lži a začíná pravda. Vpadl do mého světa a vyhnal mě z mého bezpečného koutku.
romantika

Říše neřesti

296 Kč
263 Kč
Sedmilhářky
(2x)
Jane je hloubavá, do sebe uzavřená šedá myška a v životě to vůbec nemá jednoduché, protože sama vychovává pětiletého syna. A ten se teď navíc začal ptát po svém tátovi.
romantika

Sedmilhářky

399 Kč
Slunečnice - 11%
Nepřikrášlený příběh o tom, jak těžké je dostat se do srdce, na které již usedl prach.
romantika

Slunečnice

251 Kč
223 Kč
Tím to nekončí - 20%
Tessa milovala svou práci hlavně proto, že milovala svého šéfa. Nikdy se jí ale nepodařilo, aby ji Noah Graystone viděl jako ženu – vnímal ji za každých okolností jen a pouze jako svou loajální asistentku.
romantika
Ukázky

Tím to nekončí

69 Kč
55 Kč
V Řecku, a bez vindry - 20%
Xandros si nenechá diktovat, nenechá se vydírat. A byť by toužil získat, co mu ten nestoudný muž nabízí, podmínku – že si vezme jeho dceru za manželku a zplodí s ní dítě – odmítá splnit!
romantika
Ukázky

V Řecku, a bez vindry

69 Kč
55 Kč
Vlk - 20%
V druhém temném a sexy románu série se autorka vrací do prostředí vězeňského tábora glymery. Tentokrát je hlavním hrdinou Lucan, vlkan přinucený uzavírat dohody o velkoprodeji drog vyráběných v táboře.
romantika
Ukázky

Vlk

329 Kč
263 Kč
Volání srdce - 11%
Elizabeth odjela do pohraničí vyučovat v nové jednotřídce děti osadníků Divokého západu. V hodinách musí zvládat šestileté caparty i sedmnáctileté výrostky a zpočátku se jí moc nedaří ani topit ve školních kamnech.
romantika

Volání srdce

269 Kč
239 Kč
Všechno bude dobrý, Beth - 11%
Knížka mladé autorky vám poradí, jak přežít anorexii, devátou třídu, první lásku, přijímačky a spoustu dalších holčičích katastrof.
romantika

Všechno bude dobrý, Beth

269 Kč
239 Kč
Vůně léta - 11%
Nesmělá Letty a svérázný Dam jsou nejlepší kamarádi snad od plenek. Tedy přesněji řečeno byli nejlepší kamarádi. Teď už mají společné jen tréninky a vzájemnou nevraživost, takže společné prázdniny na chalupě jsou pro oba noční můrou.
romantika

Vůně léta

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 445 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 .. 45 > >>