Nejprodávanější e-knihy - září 2022
sport

Emil Běžec
(2x)

Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka. Vypráví o jeho dětství v početné rodině, o mládí v baťovském Zlíně, o době, kdy se u nás rodil běžecký sport…

sport
Ukázky

Emil Běžec

279 Kč
Ivo Koblasa: Nikdy to nevzdávám!
Nikdy to nevzdávat, to je životní krédo českého handicapovaného sportovce, reprezentanta v cyklistice, Iva Koblasy. Těžká epilepsie v dětství, pák náročná operace mozku, po které se znovu učil chodit, mluvit a zvládat i ty nejběžnější denní činnosti - nic z toho Iva nezastavilo v cestě za jeho snem, stát se skvělým cyklistou a medailistou z velkých šampionátů.
sport
Ukázky

Ivo Koblasa: Nikdy to nevzdávám!

349 Kč
Wim Hof. Ledový muž
(3x)
Jediná autorizovaná kniha Wima Hofa o převratné metodě, díky které se můžeme naučit využít svůj fyzický i duševní potenciál.
sport
Ukázky

Wim Hof. Ledový muž

258 Kč
Open
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
sport
Ukázky

Open

248 Kč