Nejprodávanější e-knihy - září 2022
alternativní medicína

Konec stárnutí - 20%
(2x)
Svůj profesní život zasvětil výzkumu mechanismu stárnutí a patří dnes mezi nejvýznačnější vědecké osobnosti v genetice a ve výzkumu dlouhověkosti.
alternativní medicína
Ukázky

Konec stárnutí

299 Kč
239 Kč
Přírodní antivirotika - 20%
Viry jsou chytré, mutují a stávají se rezistentními vůči antivirovým lékům. Globální krize, jako je horečka dengue, SARS či pandemie COVID-19, se šíří rychleji, než farmaceutické firmy zvládají léky vyvíjet, a každou chřipkovou sezonu vznikají nové kmeny, které se vzpírají účinnosti vakcín.
alternativní medicína
Ukázky

Přírodní antivirotika

309 Kč
247 Kč
Plodnost - 20%

O ženách a matkách Autorkou knihy je známá psychogynekoložka MUDr. Helena Máslová, jejíž unikátní přístup umožňuje pochopit příčiny neplodnosti ve své komplexitě. Její metody práce přinášejí nezpochybnitelné úspěchy a mnoha ženám pomohly splnit už téměř ztracený sen o dítěti.

alternativní medicína
Ukázky

Plodnost

299 Kč
239 Kč
Duše na kari - 20%
(3x)

Tři týdny v sestavě pestřejší než směs koření kari Nejlepším způsobem, jak poznat ajurvédu v praxi, je vydat se přímo do Indie. Autorka deníku chtěla dopřát očistu svému tělu, mysli i duši. To ale netušila, na koho tam narazí…

alternativní medicína
Ukázky

Duše na kari

199 Kč
159 Kč
Myslet srdcem - 20%
(4x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
alternativní medicína
Ukázky

Myslet srdcem

239 Kč
191 Kč
Tajemství energie - 20%
Tajemství celkové pohody spočívá ve zvládnutí životní energie. Všechny ty diety, potravinové doplňky, cvičení a terapie mohou fungovat (konečně!) jen tehdy, jestliže je dokážete propojit se samou podstatou energetického toku.
alternativní medicína
Ukázky

Tajemství energie

212 Kč
170 Kč