Nejprodávanější tituly - září 2022
předškoláci

Vlaky světa - Podívej se pod okénko - 11%
Seznam se díky této encyklopedické knížce, mající více než 60 odklápěcích okének, s různými typy vlaku. Prozkoumej je a zjisti něco nového!
předškoláci

Vlaky světa - Podívej se pod okénko

314 Kč
279 Kč
Vše, co jezdí a létá - Podívej se pod okénko - 11%
Seznam se díky této encyklopedické knížce s více než 60 odklápěcími okénky s různými dopravními prostředky. Prozkoumej je a zjisti něco nového.
předškoláci

Vše, co jezdí a létá - Podívej se pod okénko

314 Kč
279 Kč
Jak to žije na nádraží - 11%
(1x)
Vítejte na nádraží! Panuje tu opravdu velký shon. Je čas nastoupit do vlaku! Spěchejte a kupte si jízdenky!... Toto dětské leporelo je určeno pro děti od jednoho roku.
předškoláci

Jak to žije na nádraží

224 Kč
199 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami - 11%
Nakreslenými čarami spoj motýly a květiny stejných barev. Nalep samolepky stejných barev, jako mají šaty víl. Najdi knoflíky a zakroužkuj je. Spojením teček dokonči obrázky. Přeškrtni věci, které nepatří do dětského pokoje. Dolep samolepky...
předškoláci

Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami - 11%
Spoj tečky ve směru šipek a dokonči obrázky. Najdi podobné ptáčky a spoj je čarami. Nalep samolepky tak, aby se cestující dívali ve směru letu. Nalep samolepky v naznačeném barevném pořadí...
předškoláci

Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Rozpustilé básničky pro malé dětské ručičky - 11%
(2x)
Knížka obsahuje 30 originálních říkanek doprovázených jednoduchými pohybovými hříčkami. Kniha je plná barevných ilustrací na motivy z říkanek a je určena rodičům dětí do tří let.
předškoláci

Rozpustilé básničky pro malé dětské ručičky

89 Kč
79 Kč
Život v lese
Knížka s hravými básničkami Pavla Volfa a veselými obrázky Přemysla Povondry přiblíží nejmenším čtenářům rozmanitý život obyvatel našich lesů.
předškoláci

Život v lese

44 Kč
Čtenářský slovník pro nejmenší - ŠJ - 11%
Tato kniha je určena pro opravdové začátečníky ve výuce jazyka a je vhodná díky svým ilustracím a celkovému dojmu jako učebnice pro MŠ či 1. třídu ZŠ.
předškoláci

Čtenářský slovník pro nejmenší - ŠJ

206 Kč
183 Kč
Mizící hmyzíci - 11%
Království růží postihlo zlé prokletí. Bylo napadeno neznámými vetřelci, černými tvorečky, kteří způsobili, že růžové keře začaly vadnout a chřadnout. Celému království hrozí skáza. Je ohrožen i život růžových víl obývajících růžové keře.
předškoláci

Mizící hmyzíci

269 Kč
239 Kč
Pirátská nauka - 11%
V pěti poutavých příbězích budou čtenáři na pirátských lodích brázdit moře a oceány. Během dobrodružné cesty poznají život pobřežních pirátů, budou svědky přepadení lodi v Karibiku, seznámí se s korzáry, půjdou po stopách starého pirátského pokladu a...
předškoláci

Pirátská nauka

168 Kč
150 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 213 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 22 > >>