Nejprodávanější audioknihy na CD - září 2022
beletrie

Babička drsňačka
(7x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
beletrie

Babička drsňačka

269 Kč
Volání kukačky
(11x)
Vzrušující detektivní román J. K. Rowlingové, napsaný pod pseudonymem Robert Galbraith.
beletrie

Volání kukačky

332 Kč
Blondi
Příběh o nečistokrevném německém ovčákovi, který byl věnován Adolfu Hitlerovi, a jeho osudech na jevišti Druhé světové války, je podobenstvím o odlišnosti, fanatismu a lidské zaslepenosti.
beletrie

Blondi

206 Kč
Inferno
(18x)
Záchrana světa pomocí symbolů a šifer? V pokračování světových bestsellerů Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni a Ztracený symbol máte možnost znovu se potkat s profesorem Langdonem, kterého Brown posílá vyluštit záhadu skrytou v knize Peklo
beletrie

Inferno

359 Kč
Věc Makropulos
Slavná divadelní hra s tématem dlouhověkosti Věc Makropulos byla poprvé uvedena na jevišti vinohradského Městského divadla v roce 1922. Žánrovým určením je to komedie o třech dějstvích s přeměnou, byť v konečném vyznění komedií velmi hořkou.
beletrie

Věc Makropulos

269 Kč
Pipi Dlouhá punčocha
Pipi má nevšední jméno, chování i vzezření a navíc bydlí sama bez rodičů v domku na okraji města. Přijměte spolu s jejími kamarády Anitou a Tomíkem pozvání k mnohým dobrodružstvím... Učinkují: Barbora Hrzánová, Kryštof Hádek, Rozita Erbanová a další...
beletrie

Pipi Dlouhá punčocha

224 Kč
Puntíkáři
(1x)
První díl nepřekonatelně vtipné série Miloše Kratochvíla Pachatelé dobrých skutků s názvem PUNTÍKÁŘI nyní vychází i na CD jako audiokniha.
beletrie

Puntíkáři

179 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 267 položek
<< < 1 .. 25 26 27