Nejprodávanější e-knihy - září 2022
příběhy ze života

Labutí dům - 20%
(3x)

Půvabně ilustrovaná dětská kniha odehrávající se v období první republiky Píšou se 20. léta 20. století a Československem hýbe technický pokrok. Automobilismus, filmový průmysl i módní salony jen kvetou a všude se vznáší naděje a sny.

příběhy ze života
Ukázky

Labutí dům

269 Kč
215 Kč
Mia a svět - 20%
(1x)

Napínavé vyprávění o světě, který se nenávratně mění Naše planeta i život na ní se proměňují – a to rychleji než kdy předtím. Devítiletá Mia má proto spoustu otázek: Proč někde lidé trpí hlady, zatímco jinde se jídlo vyhazuje? Kvůli čemu se válčí? Jak ovlivňujeme přírodu a zvířata?

příběhy ze života
Ukázky

Mia a svět

209 Kč
167 Kč
Případy malého detektiva - 20%
Malý detektiv je pašák. Neohroženě se okamžitě pouští po horké stopě, aby dopadl pachatele krádeže. Ten hrdina se jmenuje Frantík Lebeda. Je ovšem pravda, že není úplně sám. Pomáhají mu nejlepší kamarádi Matěj, Zdíša a vlčák Kazánek.
příběhy ze života
Ukázky

Případy malého detektiva

279 Kč
223 Kč
Veronika a srdíčka v deníku - 20%
Kamarádky jsou pro Veroniku super důležitá věc. No a taky kočky, oblečení, ve kterém vám to sekne, srdíčka, růžové cokoli, prima rodina, a když vás kluci a ostatní ve třídě berou. Uhájit si svůj pohodový svět je ale někdy strašná dřina.
příběhy ze života
Ukázky

Veronika a srdíčka v deníku

179 Kč
143 Kč
Anička na horách - 20%
Jsou zimní prázdniny a Anička vyráží s kamarádkami Ditou a Juljou na chalupu do Jizerských hor. Veselá dobrodružství, která společně prožívají nejen při lyžování, jsou narušená příjezdem spolužačky Katky.
příběhy ze života
Ukázky

Anička na horách

179 Kč
143 Kč
Domov U Huňatých tlapek - 20%

Milujete zvířata? Pak přijměte pozvání do domova U Huňatých tlapek. Potkáte jich tam požehnaně! Hamish v životě nepohladila ani psa a teď má strávit léto u tety na statku plném zvířat. To asi nezvládne. S prvním psí čumáčkem položeným na jeho koleno se však chlapcova nejistota začne rozplývat a Hamish si život v obklopení zvířaty začne užívat.

příběhy ze života
Ukázky

Domov U Huňatých tlapek

199 Kč
159 Kč
Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
příběhy ze života
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
Já a Anastázie - 20%

Příběh o opravdovém holčičím přátelství. Každá je jiná: Markéta podědila dědečkovu vášeň pro vědu a vyzbrojená lupou a mikroskopem prozkoumává svět, zatímco Anastázie jím lehkými baletními krůčky proplouvá.

příběhy ze života
Ukázky

Já a Anastázie

179 Kč
143 Kč
Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2 - 20%
(1x)

Uličníci z Posázaví znovu v akci Žáci Kopyto a Mňouk mají už zase napilno. S nadšením se pouští do nových lumpáren i sportovních zápolení, a jak už je u nich zvykem, ne vždy vše dopadne tak, jak si původně plánovali. Kapitán Ošmera si ani tentokrát neodpočine, malí detektivové ho totiž pořádně zaměstnávají.

příběhy ze života
Ukázky

Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2

189 Kč
151 Kč
Zlobilky - 20%

Také rádi zlobíte rodiče? Přečtěte si o tom, jak se zlobit nevyplácí!  Byly jednou holčičky a ty moc a moc zlobily. Jedna si pořád vymýšlela, že ji něco kousne, druhá se nechtěla mýt, jiná stále na někoho neslušně ukazovala.

příběhy ze života
Ukázky

Zlobilky

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 20 položek
<< < 1 2