Nejprodávanější e-knihy - září 2022
ženy

Kábulská škola krásy - 20%
(1x)
Autorka založila v Kábulu otevřela kadeřnickou školu. Ve své knize nabízí nevšední vyprávění, v němž s vřelostí a humorem líčí životní příběhy žen, jež se sešly proto, aby si společně osvojily umění trvalé ondulace, přátelství a svobody.
ženy
Ukázky

Kábulská škola krásy

198 Kč
158 Kč
Prolomený kód života - 20%
(1x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
ženy
Ukázky

Prolomený kód života

349 Kč
279 Kč
To je on! O té, co si říkala Toyen - 20%
(6x)
To je on! – Tři slova, ze kterých možná vzniklo umělecké jméno surrealistické malířky Toyen. Jméno stejně záhadné, jako byla sama. Jako by za sebou stále zametala stopy. Svá svědectví tak o ní podali jiní. Malíř Jindřich Štyrský, se kterým vytvořila celoživotní uměleckou dvojici.
ženy
Ukázky

To je on! O té, co si říkala Toyen

279 Kč
223 Kč
Deník raka - 20%
(4x)
Deník raka je strhující zpověď ženy, která svůj boj se zákeřnou nemocí, jež jí byla diagnostikována v pouhých pětatřiceti letech, vyhrála.
ženy
Ukázky

Deník raka

199 Kč
159 Kč
Vivienne Westwood - 20%
Živoucí legenda, královna módy a punku. První autorizovaný životopis módní ikony – všechno naplno, bez příkras, bez cenzury. Až na dřeň.
ženy
Ukázky

Vivienne Westwood

509 Kč
407 Kč
Dům v Bretani - 20%
(11x)
Je možné začít ve zralém věku druhý život?
ženy
Ukázky

Dům v Bretani

190 Kč
152 Kč
Dobré matky. Ženy, které položily mafii - 20%
Ndrangheta, nejmocnější mafiánská organizace na světě vznikla před více než stoletím v Kalábrii, špičce italské boty. Stojí na loajalitě, mlčenlivosti a rodinných poutech. Manželky musí poslouchat, dcery počítat s tím, že budou provdány už jako náctileté, jen aby zpečetily klanová pouta a porodily další členy mafie.
ženy
Ukázky

Dobré matky. Ženy, které položily mafii

309 Kč
247 Kč
Irena Sendlerová - Anděl z Varšavy - 20%
Životní příběh Ireny Sendlerové (1910–2008) přibližuje osudy členky polského protinacistického odboje, která pomáhala lidem ve varšavském ghettu a podařilo se jí zachránit život více než dvěma tisícům dětí.
ženy
Ukázky

Irena Sendlerová - Anděl z Varšavy

279 Kč
223 Kč
Koruna:  pravdy a nepravdy - 20%
Netflix investoval do jedné sezóny "The Crown" 140 milionů eur, což je nejdražší investice v historii, která předčila i seriál Hra o trůny. Výsledkem toho je jeden z nejsledovanějších seriálů, jehož poslední řada přitáhla dokonce více diváků než samotná událost, kterou tato série zobrazuje. Čtvrtou sérii Koruny si pustilo přes 29 milionů diváků, tedy o 600 000 více, než sledovalo svatbu prince Charlese a princezny Diany.
ženy
Ukázky

Koruna: pravdy a nepravdy

349 Kč
279 Kč
Rebelka - Moje cesta za svobodou - 20%

Uteč, nebo zemřeš. Šokující svědectví ženy, která uprchla před islamistickým režimem i tyranskou rodinou. Země oplývající nejmodernějšími technologiemi. Ale také absolutní monarchie a teokratická diktatura.

ženy
Ukázky

Rebelka - Moje cesta za svobodou

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 36 položek
<< < 1 2 3 4 > >>