Nejprodávanější e-knihy - září 2022
ženy

Velkolepý Modigliani - 20%
(1x)
Pomíjivost života, citlivá duše i zdrcující nepochopení… To vše nám připomíná malíře „žen s dlouhým krkem“, Amedea Modiglianiho. Byl to umělec křehký, ale zároveň plný života.
ženy
Ukázky

Velkolepý Modigliani

419 Kč
335 Kč
Budoucí královna - 20%
(2x)
Příběh princezny Alžběty a Philipa Mountbattena začíná ve Windsoru ve válečném roce 1943, kdy se princezna opět setkává s šarmantním poručíkem, kterého poprvé viděla před několika lety. Philip představuje všechno, před čím ji vždy varovali: nebezpečí, dobrodružství, nejistotu.
ženy
Ukázky

Budoucí královna

249 Kč
199 Kč
Deník farářky - 20%
(2x)

O životě někde mezi nebem a zemí Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své. Valnou většinu jejího života se nezdálo, že bude aspirovat na službu v církvi – a přesto je dnes výraznou postavou Církve československé husitské.

ženy
Ukázky

Deník farářky

279 Kč
223 Kč
Dívky, které přežily holokaust - 20%

Přežily největší genocidu… a našly odvahu o ní vyprávět. „Řekla jsi mi, že chceš žít…“ – uslyšela Zosia od své matky. A pak společně uprchly z koncentračního tábora Majdanek. Více než 70 let po konci války se rozhodla vyprávět svůj příběh – stejně jako 6 dalších žen, které jejich židovský původ odsoudil ke ztrátě dětství a boji o život.

ženy
Ukázky

Dívky, které přežily holokaust

279 Kč
223 Kč
Francina válka - 20%
Mladá Franci Rabínková vyrostla v privilegované pražské rodině a získala skvělé vzdělání. Čekala ji budoucnost majitelky rodinného módního salonu a oddané dcery a manželky.
ženy
Ukázky

Francina válka

349 Kč
279 Kč
Máme na víc - 20%
Rozhovor s ekonomkou Danuší Nerudovou, rektorkou brněnské Mendelovy univerzity, členkou KoroNervu a velmi aktivní osobností českého veřejného života, se týká nejen ekonomických témat, jako jsou daně a důchody, o nichž D. Nerudová dovede zasvěceně a přitom srozumitelně vyprávět, ale i otázek sociálních, jako je postavení ženy v české společnosti.
ženy
Ukázky

Máme na víc

209 Kč
167 Kč
Nevidím ani tmu
(3x)
Kde zůstaly ženy? napadlo Aleše Palána během příprav budoucího knižního projektu. Jeho protagonisty budou totiž bez výjimky samí muži, kteří zvolili útěk jako formu osvobození od okolního světa, aby si mohli stvořit ten vlastní. Copak ženy neutíkají?
ženy
Ukázky

Nevidím ani tmu

398 Kč
Šťastná za všech okolností - 20%
(1x)

Nic není tak černé, aby se na to nešlo dívat růžovými brýlemi „Až umřu, kluci,“ říkám svým synům, „chci, abyste věděli, že jsem byla šťastná, protože já dovedla být šťastná za všech okolností.“

ženy
Ukázky

Šťastná za všech okolností

209 Kč
167 Kč
Vyzvědačky bez závoje - 20%

Fascinující osudy tajných agentek západního i východního bloku Některé za cenu obrovského osobního rizika pomáhaly své vlasti v době ohrožení, jiné toužily po dobrodružství a snažily se zajistit si pohodlný život. Motivace žen, jež během 20. století působily v tajných službách, byly různé.

ženy
Ukázky

Vyzvědačky bez závoje

349 Kč
279 Kč
Doba temna - 20%
(1x)
Skončíš v nenáviděné práci v ofisu, začneš chápat, že podobnou přítrž by si zasloužilo i tvé manželství, konečně se odvážíš vnímat sama sebe a své potřeby a bum! Zjistíš, že jsi zase těhotná. Tak by se dal shrnout začátek takzvaného období temna mého života.
ženy
Ukázky

Doba temna

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 36 položek
<< < 1 2 3 4 > >>