Nejprodávanější tituly - září 2022
gastronomie

Nové stolničení v kostce - Zdeňka Hrbková - 10%
Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování.
gastronomie

Nové stolničení v kostce

289 Kč
260 Kč
Pražská kuchyně běžná i sváteční - Pavel Růt - 10%
V knize Pražská kuchyně běžná i sváteční Pavel Růt představuje znovu své rozsáhlé znalosti pražských dějin a jejich nejrůznějších aspektů. Nevšední pohled na to, jak se od roku 1800 dodneška poměrně radikálně měnila kuchyně, jak co se vybavení týká.
gastronomie

Pražská kuchyně běžná i sváteční

398 Kč
358 Kč
Včelí produkty mýtů zbavené - Dalibor Titěra - 10%
Knížka o včelách a jejich produktech – jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké jsou problémy s jejich kvalitou.
gastronomie

Včelí produkty mýtů zbavené

280 Kč
252 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 13 položek
<< < 1 2