Nejprodávanější tituly - září 2022
historické romány

Předveďte mrtvé - 11%
(1x)
Pokračování oceňovaného románu Wolf Hall. Autorka navazuje na líčení osobního i politického života Thomase Cromwella. Líčí se dění, jež vyvrcholí popravou Anny Boleynové.
historické romány

Předveďte mrtvé

358 Kč
318 Kč
Ďáblova čísla - 11%
Při běžné úřední cestě královského písaře Jiřího Adama z Dobronína do Dvora Králové dojde ve městě k vraždě. I když se radnice snaží utajit její okolnosti, mezi lidmi se rychle šíří panika, protože okolnosti napovídají, že jde o zásah temných sil.
historické romány

Ďáblova čísla

296 Kč
263 Kč
Dům pod náměstím - 11%
(1x)
Román o domě, který pamatuje velké dějiny, a o lidech, kteří s nimi museli žít.
historické romány
Ukázky

Dům pod náměstím

341 Kč
303 Kč
Morový testament - 11%
(4x)
Vražda italského studenta, který začal navštěvovat rétorickou školu Jindřicha z Isernie, je nepochopitelná. Neměl žádné peníze ani nepřátele a v Praze byl teprve tři týdny.
historické romány

Morový testament

314 Kč
279 Kč
Návrat na panství - 11%
V roce 1940 dojde na panství Blackwater Hall k záhadnému zmizení lady Charlotte. Ve stejnou dobu obdrží její švagrová ve svém londýnském bytě dopis vypovídající o tajemství, které musí zůstat ukryto.
historické romány

Návrat na panství

332 Kč
295 Kč
Ohnivé znamení - 11%
(1x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
historické romány

Ohnivé znamení

403 Kč
358 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 11%
(5x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
historické romány
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

268 Kč
238 Kč
Santini - Peklem duše k světlu světa - 11%
(1x)
Dramatický životní příběh geniálního umělce Jana Blažeje Santiniho-Aichla dovolí čtenářům nahlédnout do mysli nejoriginálnějšího architekta vrcholného baroka.
historické romány

Santini - Peklem duše k světlu světa

269 Kč
239 Kč
Železná rukavice - 11%
Ondřej z Rohatce se usadil na hradě Jenčov, který dostal od markraběte Karla se služby, jenž mu prokázal při tažení v Itálii. Avšak ne všichni jsou z takového stavu nadšeni. Co je asi může k tomu bezvýznamnému zboží přitahovat?
historické romány

Železná rukavice

305 Kč
271 Kč
Anděl v podsvětí - 11%
(1x)
V Praze zuří mor a císař Rudolf II. se s celým dvorem přestěhoval do Plzně. Pověst tohoto mravopočestného, panovníkovi oddaného města však ohrožuje série zločinů.
historické romány
Ukázky

Anděl v podsvětí

403 Kč
358 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 349 položek
<< < 1 2 3 4 .. 35 > >>