Nejprodávanější e-knihy - září 2022
detektivky

Promlčení
(2x)
První případ úspěšné krimi série s Tomášem Volfem od oceňovaného autora detektivek Mladý policista Tomáš Volf narazí při zkoumání promlčených vražd na podivné úmrtí, k němuž došlo v roce 1991 v zastrčené osadě Pasečky u rakouských hranic.
detektivky
Ukázky

Promlčení

249 Kč
Pierot, Na krev
(5x)
Třetí pokračování detektivních příběhů Trujkunt čtenáře opět zavede do nejvýchodnějšího regionu České republiky vklíněného mezi Těšínské a Moravskoslezské Beskydy na česko-polsko-slovenském Trojmezí.
detektivky
Ukázky

Pierot, Na krev

198 Kč
Komtur
(5x)
Praha 1878. Banda podvodníků se chystá k loupeži století, přitom se zapletou do velkolepého spiknutí.
detektivky
Ukázky

Komtur

348 Kč
Pád do tmy - 30%
(2x)
Madison Harperová byla odsouzena za zločin, který nespáchala. Teď je ale na svobodě a je odhodlaná zjistit, kdo ji do vězení dostal. Pátrání ji přivede za Natem Monroem. I on se totiž neprávem ocitl v cele, kde čekal na trest smrti za vraždu své snoubenky.
detektivky
Ukázky

Pád do tmy

219 Kč
153 Kč
Píseň beze slov - 30%
Začalo to obyčejnou fotografií. Někdo si ale uvědomil, jaké nebezpečí skrývá. Některé zločiny totiž nejsou promlčené ani po osmdesáti letech.
detektivky
Ukázky

Píseň beze slov

179 Kč
125 Kč
Klasztor, Návrat
(6x)
Trujkuntem nazývá autor nejvýchodnější místo Česka. Jde o zvláštní region, kde lidé stále hovoří originálním těšínsko-jablunkovským nářečím zvaným „po naszymu“, tak odlišným od ostatních českých dialektů.
detektivky
Ukázky

Klasztor, Návrat

169 Kč
Vlk a dýka
(8x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
detektivky
Ukázky

Vlk a dýka

198 Kč
Dvě klikaté cesty
Siles „32“ Jones je městský policista v mississippském městečku Chabot, motorizovaný strážník „pro všechno“. Sní o tom, že jednou bude šerifem, ale odkroucené ve službě má teprve dva roky.
detektivky
Ukázky

Dvě klikaté cesty

298 Kč
Šachy pod sopkou - 30%
(2x)
„Autorovy poslední dny a smrt“ – tak zní titul nedokončeného románu poměrně populárního spisovatele Franze J. Lundeho o znepokojivých událostech, které se mu přihodily na podzim roku 2019.
detektivky
Ukázky

Šachy pod sopkou

249 Kč
174 Kč
Vražedná mysl
(1x)
Samanthu Brownovou, mladou vysokoškolačku, nalezli doma v posteli s proříznutým hrdlem a nožem v ruce. Bez zjevných známek násilí či boje. Působí to jako jasný případ sebevraždy. Podivná reakce dívčiných rodičů však tuto teorii zvrátí a inspektorka Kim Stoneová pochopí, že tady šlo o vraždu.
detektivky
Ukázky

Vražedná mysl

319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 385 položek
<< < 1 2 3 4 .. 39 > >>