Nejprodávanější e-knihy - září 2022
detektivky

Mrtvý na Pekelném vrchu - 20%
(9x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
detektivky
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

189 Kč
151 Kč
Smrt přichází na prohlídku - 20%
(4x)
Chamtivost, zrada a vražda v okouzlujících přímořských kulisách – úvodní díl nové švédské detektivní série v nestárnoucím a stále oblíbeném stylu klasické krimi Agathy Christie. Realitní agentka a populární moderátorka Jessie Andersonová je nalezena mrtvá v jednom z předváděných domů.
detektivky
Ukázky

Smrt přichází na prohlídku

279 Kč
223 Kč
První krev - 20%
Jak započala jedna z nejúspěšnějších britských detektivních sérií současnosti? Je těsně před Vánoci roku 2014 a inspektorka Kim Stoneová stojí před halesowenskou policejní stanicí.
detektivky
Ukázky

První krev

279 Kč
223 Kč
Les přízraků - 20%
(4x)
Joachim Stein zimuje na hradě Stříbrná skála. Klidné Vánoce s rodinou však zkalí potyčka se zločineckým podsvětím v nedalekém městě Trutnov.
detektivky
Ukázky

Les přízraků

198 Kč
158 Kč
Ohnivé znamení - 20%
(2x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
detektivky
Ukázky

Ohnivé znamení

248 Kč
198 Kč
Ďáblova čísla
(1x)
Při běžné úřední cestě královského písaře Jiřího Adama z Dobronína do Dvora Králové dojde ve městě k vraždě. I když se radnice snaží utajit její okolnosti, mezi lidmi se rychle šíří panika, protože okolnosti napovídají, že jde o zásah temných sil.
detektivky
Ukázky

Ďáblova čísla

199 Kč
Morový testament
(5x)
Vražda italského studenta, který začal navštěvovat rétorickou školu Jindřicha z Isernie, je nepochopitelná. Neměl žádné peníze ani nepřátele a v Praze byl teprve tři týdny.
detektivky
Ukázky

Morový testament

199 Kč
Prokletí rodu
Mladá novinářka Alice Bergerová opouští kvůli sporům s kolegy slibně rozjetou kariéru i svůj moderní pražský byt a ocitá se v Juratově, malém městečku, kde se na první pohled zastavil čas.
detektivky
Ukázky

Prokletí rodu

179 Kč
Případy Johna Thorndykea - 20%
Na přelomu 19. a 20. století se Brit Richard Austin Freeman (1862-1943) stal autorem, s nímž se ve světě detektivní literatury počítalo, a představil nezapomenutelného Dr. Thorndykea, raného forenzního detektiva.
detektivky
Ukázky

Případy Johna Thorndykea

210 Kč
168 Kč
Vražda na ostrově Camino - 20%
Bruce Cable, majitel knihkupectví na floridském ostrově Camino, se připravuje na návrat úspěšné spisovatelky Mercer Mannové, když hurikán Leo nečekaně změní směr a míří přímo na ostrov.
detektivky
Ukázky

Vražda na ostrově Camino

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 377 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 38 > >>