Nejprodávanější knihy - září 2022
esoterika a astrologie

Řeč duše - 11%
Každá bolest, potíž a příznak je důležitým vzkazem těla, které s vámi hovoří svým vlastním jazykem. Jediný problém je, že pro tento jazyk nemáme překladač - až do teď. Jsme mnohem víc než jen souhrn našich fyzických částí.
esoterika a astrologie

Řeč duše

315 Kč
280 Kč
Síla citlivosti - 11%
Empatičtí jedinci nejen vnímají emoce druhých lidí, ale také je vstřebávají - někdy ke své vlastní škodě, což často vede k ohromnému smyslovému přetížení a pocitům zmatku nebo nízkému sebevědomí.
esoterika a astrologie

Síla citlivosti

269 Kč
239 Kč
Tajný lexikon ruského šamanismu - 11%

Univerzální příručka pro více vitality, síly, úspěchu a zdraví! Spirituální terapeut a duchovní léčitel Vadim Tschenze již mnoho let využívá při léčbě svých pacientů starobylé znalosti z pokladnice ruského šamanismu.

esoterika a astrologie

Tajný lexikon ruského šamanismu

349 Kč
310 Kč
Tarot pro pokročilé - 11%
Rozšiřující příručka pro ty, kdož se tarotem už nějakou dobu zabývají, ale chtěli by proniknout ještě hlouběji do jeho podstaty a spletitých souvislostí.
esoterika a astrologie

Tarot pro pokročilé

450 Kč
400 Kč
Ty jsi ta síla - 11%
Většina lidí žije v průměrnosti. Výchova i společnost v nás potlačuje naše schopnosti tvořit si náš svět. Tato kniha vás povede tak, abyste v sobě začali objevovat svoji největší sílu, která je a vždy byla ve vás.
esoterika a astrologie
Ukázky

Ty jsi ta síla

531 Kč
472 Kč
Velká kniha kraniosakrální terapie - 11%

„Tento základní svazek představuje jedinečnou integraci širokého spektra přístupů ke kraniosakrální terapii a přináší praktikantům i studentům široké znalosti této disciplíny.“ — International Therapist

esoterika a astrologie

Velká kniha kraniosakrální terapie

673 Kč
598 Kč
Výbor z díla V. - Snové symboly individuačního procesu - 11%
(2x)
Revidované vydání pátého svazku „Výboru z díla C. G. Junga“. Kniha obsahuje první část Jungovy rozsáhlé práce „Psychologie a alchymie“.
esoterika a astrologie

Výbor z díla V. - Snové symboly individuačního procesu

680 Kč
604 Kč
Základní kniha krystalů, minerálů a drahých kamenů - 11%
Zlepšete svůj život po všech stránkách – psychické, fyzické i duchovní – s touto knihou o 160 snadno dostupných krystalech, minerálech a drahých kamenech. Kniha obsahuje 190 barevných fotografií a praktické informace o každém kameni.
esoterika a astrologie

Základní kniha krystalů, minerálů a drahých kamenů

449 Kč
399 Kč
Abramelinova magie - 11%
Lákavá okultní kniha známá po celém světě, jež pochází z edičního díla S. L. MacGregora Matherse. Tento Grimoire předkládá 3 knihy žida Abramelina.
esoterika a astrologie

Abramelinova magie

332 Kč
295 Kč
Dokážu to! 49 inspiračních karet - 6%
(1x)
Louise L. Hay, světoznámá uznávaná autorka knihy Miluj svůj život, pro vás vytvořila 49 afirmačních karet zaměřených na osm základních oblastí našeho života.
esoterika a astrologie

Dokážu to! 49 inspiračních karet

195 Kč
183 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 157 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>