Nejprodávanější e-knihy - září 2022
ekonomie

Restart - 20%
Provokativní, minimalistická a mimořádně poučná příručka zakladatelů známé americké firmy 37signals, proslavené úspěšnou webovou aplikací Basecamp a dalšími projekty, vás přinutí přehodnotit všechno, co jste se dosud dozvěděli o podnikání.
ekonomie
Ukázky

Restart

229 Kč
183 Kč
Účetnictví podle mezinárodních standardů účetního výkaznictví 2013 - 20%
Praktická publikace o účetnictví se věnuje hlavním otázkám účtování a vykazování podle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví. První kapitola pojednává o vývoji IFRS.
ekonomie
Ukázky

Účetnictví podle mezinárodních standardů účetního výkaznictví 2013

526 Kč
421 Kč
Podniková ekonomika - 20%
Autoři v knize postihli celou základní problematiku podnikové ekonomiky. Zahrnuty jsou i podnikové funkce z oblasti organizace a řízení podniku, které jsou nezbytným předpokladem naplňování funkcí ekonomické povahy.
ekonomie
Ukázky

Podniková ekonomika

587 Kč
470 Kč
Procesně řízená organizace - 20%
Publikace, která navazuje na autorovu úspěšnou knihu "Podnikové procesy - Procesní řízení a modelování", je určená firemním manažerům všech úrovní, manažerům organizace a kvality, IS/IT manažerům a vývojářům IS a studentům VŠ.
ekonomie
Ukázky

Procesně řízená organizace

314 Kč
251 Kč
Finance po krizi - 3. rozšířené vydání - 20%
Kniha podává přehled o finančních krizích v různých částech světa, počínaje americkou hypoteční krizí v roce 2007 a konče posledním vývojem krize v eurozóně během roku 2011.
ekonomie
Ukázky

Finance po krizi - 3. rozšířené vydání

254 Kč
203 Kč
Marketing neziskových organizací - 20%
Kniha podává ucelený pohled na to, jak v současné době funguje marketing a marketingová komunikace v prostředí neziskových organizací.
ekonomie
Ukázky

Marketing neziskových organizací

69 Kč
55 Kč
Řešení problémů a rozhodování - 20%
Řešíte? Rozhodujete? Nebo snad dokonce odpovídáte za to, aby se řešení opravdu uskutečnilo? Potom držíte v rukou správnou knihu.
ekonomie
Ukázky

Řešení problémů a rozhodování

169 Kč
135 Kč
Naučte se investovat - 20%
Chcete být finančně nezávislí? Naučte se investovat. Průvodcem vám bude tato publikace. Autor vás povede tak, že se naučíte rozlišovat mezi investicemi a spekulacemi, správně chápat riziko, odhadovat vnitřní hodnotu akcie...
ekonomie
Ukázky

Naučte se investovat

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 48 položek
<< < 1 .. 3 4 5