Nejprodávanější tituly - září 2022
medicína

Ošetřovatelská péče 2. díl - 11%
Předkládaná učebnice je určena především studentům oboru Ošetřovatel, ale jistě ji využijí i studenti příbuzných oborů, pečovatelé, sanitáři, zdravotničtí asistenti, všeobecné sestry a další osoby, které se zabývají poskytováním péče nemocným.
medicína

Ošetřovatelská péče 2. díl

287 Kč
255 Kč
Diagnostika a terapie duševních poruch - 11%
Odborná publikace týkající se diagnostiky a terapie duševních poruch předkládá lékařům, psychologům a všem pracovníkům zabývajícím se touto problematikou dokonalý přehled o diagnostickém procesu, symptomatice, syndromologii a nozologii.
medicína

Diagnostika a terapie duševních poruch

719 Kč
639 Kč
Ošetřovatelská péče 1. díl - 11%
(1x)
Předkládaná učebnice je určena především žákům oboru ošetřovatel, nicméně ji určitě využijí též žáci příbuzných oborů, pečovatelé, sanitáři, zdravotničtí asistenti, všeobecné sestry a další osoby, které se zabývají poskytováním péče nemocným.
medicína

Ošetřovatelská péče 1. díl

314 Kč
279 Kč
Psychologie 3. díl - 11%
Třetí díl učebnice Psychologie pro obor sociální činnost se věnuje problematice sociální psychologie.
medicína

Psychologie 3. díl

287 Kč
255 Kč
Stomatologie pro dentální hygienistky a zubní instrumentářky - 11%
Stomatologie či zubní lékařství je v pojetí současné medicíny velmi rozsáhlou vědní disciplínou. Patří k základním medicínským oborům a je nedílnou součástí celkové zdravotní péče, která je populaci poskytována.
medicína

Stomatologie pro dentální hygienistky a zubní instrumentářky

413 Kč
367 Kč
Fitness programy z pohledu kinantropologie - 11%
Cvičení ve fitness centrech je dnes nejrozšířenější cílená strukturovaná pohybová aktivita. Jeho přínosy v oblasti zdravotně orientované zdatnosti jsou neoddiskutovatelné, a proto by mu odborníci měli věnovat náležitou pozornost.
medicína

Fitness programy z pohledu kinantropologie

441 Kč
392 Kč
Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy IV. - 11%
Druhé, doplněné vydání úspěšné základní učebnice ošetřovatelství uzavírá čtvrtým dílem studijní materiály pro žáky středních škol.
medicína

Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy IV.

251 Kč
223 Kč
Perioperační péče - 11%
Publikace vznikla na podnět perioperačních sester a studentů, kteří již dlouho postrádali vhodnou učebnici, jež by svým obsahem nebyla tolik rozsáhlá, ale jež by obsahovala údaje potřebné k pochopení chirurgických postupů při operačním výkonu.
medicína

Perioperační péče

413 Kč
367 Kč
Rodina a rodinná terapie - 11%
Jedna ze stěžejních knih zakladatele strukturální terapie, v níž jsou rozebrány základní myšlenky tohoto směru rodinné terapie.
medicína

Rodina a rodinná terapie

329 Kč
292 Kč
Informovaný souhlas - 20%
Cílem publikace je zpřístupnit základní fakta o informovaném souhlasu a vysvětlit v náležitých historických souvislostech důvody jeho vzniku, podstatu jeho účelu a prezentovat problémy, které se k němu váží.
medicína
Ukázky

Informovaný souhlas

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 229 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 23 > >>