Nejprodávanější knihy - září 2022
křesťanství

Vánoční rozjímání - 11%
Vánoční poselství jednoho z nejoblíbenějších duchovních autorů současnosti provází čtenáře v krátkých hutných črtách po adventních a vánočních tématech.
křesťanství

Vánoční rozjímání

179 Kč
159 Kč
Husitská kronika - 11%
(1x)
Kronika augustiniána-kanovníka Ondřeje z Řezna (1380–1438) představuje jeden z nejbarvitějších protihusitsky zaměřených textů. Autor v něm, především formou historek a karikatur, líčí počátky husitství a husitských válek.
křesťanství

Husitská kronika

295 Kč
262 Kč
Jízda v levém pruhu - rozhovor s Jožinem Valentou - 11%
Svůj první knižní rozhovor poskytl Marek Vácha svému příteli, bývalému studentu a vedoucímu táborů pro mládež Jožinu Valentovi.
křesťanství

Jízda v levém pruhu - rozhovor s Jožinem Valentou

241 Kč
214 Kč
Kniha andělů - 11%
Text Knihy andělů z pera duchovní autorky B. Cibulkové bezesporu patří k vrcholům novodobé křesťanské mystiky; potěší všechny opravdově hledající.
křesťanství

Kniha andělů

170 Kč
151 Kč
Tragédie celibátu. Mrtvá manželka
Cílem této publikace je vyzdvižení manželství a rodiny ve spojitosti se svátostí svěcení kněžství. Nepřinese svěcení ženatých uzdravení Církvi celibátníků?
křesťanství

Tragédie celibátu. Mrtvá manželka

89 Kč
Vězeňské zdi kdyby promluvily - 11%
(1x)
Autor knihy, rumunský luterský farář, jenž byl ve své vlasti v padesátých letech čtrnáct let vězněn pro svou víru, zde předkládá svá kázání, která si v duchu sestavil ve vězení, a to zejména během dlouhých dvou let strávených na samotce.
křesťanství

Vězeňské zdi kdyby promluvily

205 Kč
182 Kč
Dějiny proti pohanům - 11%
Orosiovy dějiny, v nichž se autor inspiruje Augustinovou tezí o vítězství Boží obce, představují významný doklad vývoje křesťanské univerzalistické historiografie a ovlivnily řadu středověkých autorů, např. Isidora ze Sevilly či Otu z Freisingu.
křesťanství

Dějiny proti pohanům

358 Kč
318 Kč
Eliáš - 11%
Biblické příběhy převyprávěné Ivanou Pecháčkovou dětem ilustrují talentovaní čeští výtvarníci nejmladší generace – a z každého jednotlivého biblického příběhu vytvářejí originální umělecké dílo.
křesťanství

Eliáš

88 Kč
78 Kč
Ezau a Jákob - 11%
Biblické příběhy převyprávěné Ivanou Pecháčkovou dětem ilustrují talentovaní čeští výtvarníci nejmladší generace – a z každého jednotlivého biblického příběhu vytvářejí originální umělecké dílo.
křesťanství

Ezau a Jákob

88 Kč
78 Kč
Chonrad Stoeckhlin a „noční houf“ . Příběh z raného novověku - 50%
(1x)
V knize Chonrad Stoeckhlin a noční houf autor líčí příběh dvou pastýřů z konce 18. století, kteří si navzájem slíbili, že pokud jeden z nich zemře, přijde druhého navštívit a bude mu podrobně vyprávět o posmrtném životě.
křesťanství

Chonrad Stoeckhlin a „noční houf“ . Příběh z raného novověku

198 Kč
99 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 90 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>