Nejprodávanější tituly - září 2022
předškoláci

Nové pohádky kouzelné lucerny - 6%
(1x)
Nové pohádky kouzelné lucerny jsou další sbírkou oblíbených příběhů na dobrou noc, které potěší a zklidní vaše děti a dodají jejich mysli klid, sebedůvěru, tvůrčí inspiraci a pomůžou jim poznávat a rozvíjet sebe samé,
předškoláci

Nové pohádky kouzelné lucerny

220 Kč
207 Kč
Taje olivového háje - 11%
(1x)
Malou vílu odnese vítr mistrál z hor do zahrady opuštěného domu na pobřeží Provence. Víla se o zahradu začne starat a na nový domov si postupně zvykne. Seznámí se i s vílou žijící ve vesnické kavárně, takže už není sama...
předškoláci

Taje olivového háje

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Les - 11%
Jak vypadá jelen se statným parožím? Co to tu voní pod listím? Nejsou to houby? Víš, jak se říká mláďatům divočáka? Který noční pták sídlí v dutině stromu? Objevuj les a všechna zvířátka, která v něm bydlí.
předškoláci

Objevujeme svět! Les

224 Kč
199 Kč
Pohozené kšandy kamaráda Standy - 11%
Leží tu had? Ne! Vždyť jsou to jen pohozené kšandy kamaráda Standy. Hravé a vtipné básně Dagmar Kýrové pro nejmenší i jejich rodiče doprovázejí pestré a nápadité ilustrace Anety Žabkové.
předškoláci

Pohozené kšandy kamaráda Standy

223 Kč
198 Kč
Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky - 11%
Krátké veselé básničky, nonsensové veršíky a další řečičky o všem možném, o zvířátkách, o klucích a holčičkách (o holčičce, která si vlezla do želvího krunýře, o jiné holčičce, která si nechala narůst vousy), tetách, pánech, švestkách nebo třeba hruškách.
předškoláci

Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky

224 Kč
199 Kč
Na farmě - Velká kniha zvuků - 11%
(1x)
Na farmě je opravdu živo.Chovají tam mnoho zvířat a pořád se něco děje. V této knize najdete mnoho zajímavostí o farmě a jejích obyvatelích!
předškoláci

Na farmě - Velká kniha zvuků

359 Kč
319 Kč
Tradiční česká zima - Josef Lada - 11%
Rádi byste dětem vyprávěli o českých tradicích? V této knize vám přiblížíme nejen ty nejznámější svátky, zvyky a obyčeje, ale také zde najdete známá lidová říkadla, pořekadla, pranostiky i oblíbené koledy.
předškoláci

Tradiční česká zima - Josef Lada

269 Kč
239 Kč
Zábavná bludiště pro šikovné děti - 11%
Chceš zažít spoustu zábavy a baví tě řešit spletitá bludiště? Hledání správných cest je skvělá zábava. S krásnými bludišti si užiješ spoustu legrace a zároveň si procvičíš ruku, pozornost i postřeh.
předškoláci

Zábavná bludiště pro šikovné děti

179 Kč
159 Kč
Broučci
Vyprávění o rodině svatojánských broučků, jejichž prací je v noci svítit lidem, vyšlo poprvé v roce 1876 a díky neutuchající oblibě čtenářů se již dočkalo více než stovky vydání.
předškoláci

Broučci

239 Kč
Záhada školní půdy - 11%
Alenka chodí do první třídy a moc touží zažít nějaké dobrodružství. Svěří se kamarádům ze třídy a nakonec vznikne pátrací parta. Ale kde vzít dobrodružství? Ve dne na nic nenarazili, a tak se rozhodli pro noční pozorování.
předškoláci

Záhada školní půdy

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 213 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 22 > >>