Nejprodávanější e-knihy - září 2022

První hřích - 20%
(1x)
Milionář Joshua Lowell je vyhlášený svou ledovou odtažitostí a arogantní pýchou, takže je pochopitelné, že nechce dopustit, aby krásná, ale i neústupná novinářka Sophie vytahovala na světlo temnou minulost jeho rodiny.
Ukázky

První hřích

69 Kč
55 Kč
Přepište dějiny - 20%
(1x)
Martin Groman a Michal Stehlík převážně vážně o dějinách, veřejném prostoru, médiích a realitě, která nás obklopuje ať chceme, nebo ne. Kniha je určena nejen pro čtenáře naší české historie, ale pro všechny, které baví zajímavé a neznámé informace…
Ukázky

Přepište dějiny

288 Kč
230 Kč
Příběhy vašeho života - 20%
(1x)
Nové vydání kultovní sbírky sci-fi povídek, která se stala předlohou filmu Příchozí.
Ukázky

Příběhy vašeho života

249 Kč
199 Kč
Přírodní antivirotika - 20%
Viry jsou chytré, mutují a stávají se rezistentními vůči antivirovým lékům. Globální krize, jako je horečka dengue, SARS či pandemie COVID-19, se šíří rychleji, než farmaceutické firmy zvládají léky vyvíjet, a každou chřipkovou sezonu vznikají nové kmeny, které se vzpírají účinnosti vakcín.
Ukázky

Přírodní antivirotika

309 Kč
247 Kč
Relikviář svatého Maura - 20%
Předmět nevyčíslitelné kulturní hodnoty, po korunovačních klenotech druhá nejvzácnější památka svého druhu u nás – a přesto jsme o ní donedávna neměli ani tušení. Nechybělo mnoho a relikviář mohl navždy opustit naše území. Nestalo se tak…
Ukázky

Relikviář svatého Maura

199 Kč
159 Kč
Rozchod s bohem - 20%
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
Ukázky

Rozchod s bohem

198 Kč
158 Kč
S večerem přichází tíseň - 20%
(4x)

Nekompromisní prozaický debut mladé básnířky Marieke Lucas Rijneveld se hned po vydání stal v Nizozemsku literární senzací a dlouho se držel v čele bestsellerových žebříčků.

Ukázky

S večerem přichází tíseň

238 Kč
190 Kč
Sama proti všem - 20%
(1x)
Když nezbývá naděje, jen zoufalství. Když se z noční můry stane skutečnost. A není pomoci... Strhující psychothriller od Briana Freemana, spisovatele vydávaného ve 46 zemích.
Ukázky

Sama proti všem

249 Kč
199 Kč
Sebevědomý lord Gray - 20%
(1x)
Sebevědomý lord Gray Lady Thea se vydá se svou přítelkyní do parku, ale netuší, jaké překvapení je tam čeká. Narazí totiž na muže, jenž se koupe v potoce, jak ho pánbůh stvořil.
Ukázky

Sebevědomý lord Gray

109 Kč
87 Kč
Silvova metoda ovládání mysli pro získání pomoci z druhé strany - 20%
(1x)
Silvova metoda ovládání mysli vám ukazuje, jak aktivovat pravou stranu svého mozku – a získat přístup ke své vyšší inteligenci, kreativitě a energii.
Ukázky

Silvova metoda ovládání mysli pro získání pomoci z druhé strany

170 Kč
136 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>