Nejprodávanější e-knihy - září 2022

Špinavá školní hra

Dívčí detektivní klub řeší čtvrtý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Návrat do lavic má pro Daisy a Hazel trpkou pachuť. Nová školní předsedkyně Elizabeth Hurstová spolu se svou smečkou věrných prefektek šikanují mladší ročníky a nad školou se začíná vznášet mrak strachu a sváru.

Ukázky

Špinavá školní hra

249 Kč
Tajemství mezi námi - 30%
(1x)
Vysoko v horách na jihu Francie se osmnáctiletá Ceci snaží žít co nejnormálnější život. Píše se však rok 1943 a normální není nic – a to především ne pro dívku, která se zamiluje do špatné osoby.
Ukázky

Tajemství mezi námi

239 Kč
167 Kč
Tajemství vévody Dunstana
(2x)
Vévoda Alistair Dunstan má pověst bohémského záletníka užívajícího si všech rozkoší mládeneckého života. Sňatku se vyhýbá jako čert kříži – až do chvíle, než se v londýnském nevěstinci setká s Julií, mladou a krásnou vdovou v nesnázích.
Ukázky

Tajemství vévody Dunstana

109 Kč
Tichá smrt
(2x)
Smyslů zbavená pomstychtivost, o smysly připravená oběť, sluncem rozpálené španělské pobřeží a vrah se srdcem chladným jako led.
Ukázky

Tichá smrt

249 Kč
To je on! O té, co si říkala Toyen
(6x)
To je on! – Tři slova, ze kterých možná vzniklo umělecké jméno surrealistické malířky Toyen. Jméno stejně záhadné, jako byla sama. Jako by za sebou stále zametala stopy. Svá svědectví tak o ní podali jiní. Malíř Jindřich Štyrský, se kterým vytvořila celoživotní uměleckou dvojici.
Ukázky

To je on! O té, co si říkala Toyen

279 Kč
Trauma u dětí
To, co se nám stane v dětství, je v hlubinách našeho těla a naší mysli uloženo navždy.
Ukázky

Trauma u dětí

365 Kč
Trója
(1x)
Trója je pokračováním úspěšných titulů Mýty (Beta, 2018) a Hrdinové (Beta, 2020).
Ukázky

Trója

259 Kč
Tři týdny do svatby
(1x)
Lady Grace Carpenterová se po smrti rodičů stala opatrovnicí svých sourozenců a už se smířila s tím, že se kvůli nim asi nikdy nevdá.
Ukázky

Tři týdny do svatby

339 Kč
Údolí havranů
Román oblíbené autorky se opět odehrává ve dvou časových rovinách – v současnosti a keltsko-římském starověku. Pojítkem mezi oběma hlavními postavami, londýnskou vysokoškolskou učitelkou Jess a dcerou keltského krále Eigon, je děsivá zkušenost znásilnění a pronásledování.
Ukázky

Údolí havranů

279 Kč
Underground: Revoluce
(2x)
Svět se ponořil do temnoty, ale Praha City je šťastné město plné neonů a milionů spokojených lidí. Alespoň to tvrdí zprávy City News. Jenže i redaktoři všudypřítomného televizního kanálu vědí, že pod povrchem bublá revolta.
Ukázky

Underground: Revoluce

299 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100