Nejprodávanější tituly - září 2022
pedagogika, didaktika

Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let - 11%
Montessori způsob, který nabízí dětem ve věku 3 až 6 let více než 60 různých rozvíjejících aktivit k objevování základních anglických slovíček.
pedagogika, didaktika

Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let

314 Kč
279 Kč
Nauč mě, abych udělal sám? - 11%
Komplexní, pečlivě sestavená publikace, psaná srozumitelným způsobem, pro všechny, kteří se chtějí seznámit se základy pedagogiky Montessori.
pedagogika, didaktika

Nauč mě, abych udělal sám?

134 Kč
119 Kč
Od podzimu do léta pohádka k nám přilétá - 11%
Autorky vycházejí z Rámcového vzdělávacího plánu pro předškolní vzdělávání a u každého projektu formulují dílčí výchovně-vzdělávací cíle, rozvíjené klíčové kompetence i očekávané výstupy.
pedagogika, didaktika

Od podzimu do léta pohádka k nám přilétá

194 Kč
172 Kč
Vědci v mateřské škole 2 - 11%
Co se stane s cukrem, který nasypeme do čaje? Odkud máme elektřinu? Podobné otázky podněcují dětskou zvídavost a učitel udělá to nejlepší, pokud dítěti neposkytne okamžitou odpověď, odborné věsvětlení. Věda není něco, co by se děti měly učit nazpaměť
pedagogika, didaktika

Vědci v mateřské škole 2

233 Kč
207 Kč
Odměny a tresty ve školní praxi - 20%
Jednou z nejdůležitějších aktivit učitele ve třídě je odměňování a trestání. Tyto činnosti souvisí nejen s kázní a udržováním pravidel ve třídě, ale také s motivací, třídním klimatem i se vztahem žáků ke vzdělávání vůbec.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Odměny a tresty ve školní praxi

246 Kč
197 Kč
Věci, které dobře známe, do říkanky zamícháme - 11%
Publikace je určená zejména pedagogům v mateřských školách a dětských skupinách, mateřských centrech, případně rodičům předškolních dětí. Obsahuje množství nápadů a aktivit – říkanek, rytmizací, melodizací, pohybových či relaxačních her...
pedagogika, didaktika

Věci, které dobře známe, do říkanky zamícháme

194 Kč
172 Kč
Prevence a účinné řešení šikany - 11%
Publikace se věnuje problematice šikany u dětí s Aspergerovým syndromem a vysoce funkčním autismem. Autoři navrhují nejen její řešení, ale především čtenáře seznamují s možnostmi prevence tohoto jevu, který je u dětí s autismem velmi častý.
pedagogika, didaktika

Prevence a účinné řešení šikany

198 Kč
176 Kč
Speciální pedagogika - 11%
Snaha léčit choroby a napravovat vady či poruchy je stejně stará jako nemoci a postižení. Ovšem i tam, kde léčba není možná, lze usilovat o kvalitní výchovu, vzdělávání, osobnostní rozvoj a začlenění handicapovaného člověka do společnosti.
pedagogika, didaktika

Speciální pedagogika

260 Kč
231 Kč
Vzdělávání dětí od dvou let v MŠ - 11%
Cílem publikace je postihnout všechny základní aspekty vzdělávání dětí raného věku, poskytnout užitečné informace o přednostech a úskalích této práce, včetně praktických rad a ukázek činností, přinést inspiraci a být prospěšná učitelkám MŠ.
pedagogika, didaktika

Vzdělávání dětí od dvou let v MŠ

251 Kč
223 Kč
Život s vysokou inteligencí - 11%
Vysoká inteligence nemusí znamenat jen úspěch a skvělý život. Velmi chytří lidé bývají naopak často nepochopení, cítí se osaměle, trpí nedostatkem sebedůvěry a až přílišnou citlivostí a zranitelností.
pedagogika, didaktika

Život s vysokou inteligencí

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 106 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>