Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
romantika

Rocker - 20%

Roku 1999 jsem se setkala s princem z pohádky. Roku 2000 jsem se setkala se svou spřízněnou duší.

romantika
Ukázky

Rocker

249 Kč
199 Kč
Sběratel přání - 20%
(2x)
Sběratel přání je příběhem o studu a vítězství, osamělosti a lásce a o setkání dvou srdcí, jež spolu dokážou překonat i ty nejvyšší překážky.
romantika
Ukázky

Sběratel přání

249 Kč
199 Kč
Setkání v Bangkoku - 20%
To, čeho se Dante rozhodl dosáhnout, toho vždy dosáhl. Jako by „úspěch“ bylo jeho druhé jméno. A pokud se k tomu, aby byl ještě úspěšnější, musí oženit a vzít si Alishu… Není co řešit.
romantika
Ukázky

Setkání v Bangkoku

69 Kč
55 Kč
Skryto pod maskami - 20%
Po tom setkání, k němuž došlo před dvěma roky, jim oběma zůstal pocit pachuti v ústech. Ale také hrozná jistota, že ten polibek tenkrát nemohl stačit. Setkávají se znovu – setkávají se a skrývají se pod maskami.
romantika
Ukázky

Skryto pod maskami

69 Kč
55 Kč
Stíny v duši - 20%

Pomůže nečekaná láska němé dívce, kterou tíží stíny minulosti? Dominice je šestnáct a už deset let nemluví. Se svým hendikepem se naučila žít a slova vlastně k životu nepotřebuje, tíží ji ale vědomí, že jednou bude muset promluvit. Říct, co se tehdy před lety vlastně stalo – jednoho letního dne na oslavě jejích narozenin...

romantika
Ukázky

Stíny v duši

169 Kč
135 Kč
Třpytivá hodina - 20%
(1x)
Novinka od autorky bestselleru Dopisy, které nikdy nečetl! Selina Lennoxová patří ke zlaté mládeži. Její život je nekonečný večírek plný alkoholu a skandálů, který má jediný cíl: vyhnout se nudnému životu, který jí naplánovali rodiče.
romantika
Ukázky

Třpytivá hodina

279 Kč
223 Kč
Útesy - 20%
Když Jana s manželem sedí v letadle do milovaného Egypta, kde mají prožít vysněnou dovolenou, udělá se jí špatně a cítí, že musí okamžitě vystoupit. Její zmatek vzroste, když později zjistí, že jim to zachránilo život. Náhradní dovolená v Londýně přinese velká překvapení.
romantika
Ukázky

Útesy

209 Kč
167 Kč
Všechno nebo nic - 20%
O tom, co dokáže jeden obyčejný muž udělat s racionálně uvažující ženou. Linda, majitelka prosperujícího bratislavského antikvariátu, je úspěšná, inteligentní žena s velkým smyslem pro humor a touhou po opravdové lásce, ale zároveň frustrovaná z několika nevydařených vztahů.
romantika
Ukázky

Všechno nebo nic

249 Kč
199 Kč
Vzpomeň si na lásku - 20%
U romantické večere se snoubencem Ryanem si Kailey uvědomí, jaké má štěstí. Má skvělou práci, dokonalého partnera a za chvíli svatbu. Při odchodu spatří před vchodem do restaurace zarostlého bezdomovce. Když se muži podívá do očí, pozná svoji životní lásku, Cadea McAllistera.
romantika
Ukázky

Vzpomeň si na lásku

209 Kč
167 Kč
Zakázaná píseň - 20%
Stella se snaží vést poklidný život na Novém Zélandu. Ráda by také zapomněla na Olivera, po němž jí zůstala památka v podobě zraněného srdce a dcery Holly. Po letech života v osamění konečně otevřela své srdce novému muži.
romantika
Ukázky

Zakázaná píseň

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100