Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
romantika

Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda - 20%
(2x)
Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda? Jednoduše. Zaprvé: předstírejte, že chcete, aby vás dala dohromady s jinou ženou. Sblíží vás to.
romantika
Ukázky

Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda

199 Kč
159 Kč
Konkurz na manželku - 20%
Personalistku Danicu, která se ocitla bez práce, svedla dohromady s majitelem úspěšné firmy Lukem Dallasem náhoda. Luke jí nabídl zakázku: uspořádat konkurz na jeho manželku, za což jí vyplatí tři sta tisíc dolarů.
romantika
Ukázky

Konkurz na manželku

69 Kč
55 Kč
Krev mé krve - 20%
Světově proslulý příběh o síle mateřské lásky Román z roku 1930 se stal světovým bestsellerem, předlohou filmu a dodnes vychází ve stále nových vydáních.
romantika
Ukázky

Krev mé krve

119 Kč
95 Kč
Markýzin vánoční dárek - 20%
(1x)
Šest let poté, co zlomil srdce ženě, kterou miloval, se Hugh vrací na místo činu – k přátelům, jejichž vánoční večírek pro něj tenkrát skončil neslavně. Ví, že mezi hosty bude i Clara, a doufá, že dostane příležitost vysvětlit své tehdejší chování..
romantika
Ukázky

Markýzin vánoční dárek

109 Kč
87 Kč
Neklidný rok - 20%
Pokračování deníkových zápisů chytré a citlivé americké středoškolačky.
romantika
Ukázky

Neklidný rok

149 Kč
119 Kč
Pařížské dobrodružství - 20%
(1x)
Diana je čerstvou londýnskou debutantkou, která má velký sen – stát se spisovatelkou. Když objeví inzerát uznávaného časopisu pro ženy, v němž redakce shání talentovanou dopisovatelku, která by se vydala na Světovou výstavu do Paříže...
romantika
Ukázky

Pařížské dobrodružství

109 Kč
87 Kč
Pod karmínovým nebem - 20%
(1x)
Maggie je štěstím bez sebe, když ji Patrik požádá o ruku. Jeho bohaté rodině je ale chudá nevěsta proti srsti a Patrikův otec sňatek pomocí intrik anuluje.
romantika
Ukázky

Pod karmínovým nebem

249 Kč
199 Kč
Pomsta před oltářem - 20%
Měla to být pomsta. Promyšlená do posledního detailu, přesná a ostrá jako skalpel v ruce chirurga. Vždyť ji Max plánoval celých deset let! A potom, když už měl úspěch na dosah ruky – selhal!
romantika
Ukázky

Pomsta před oltářem

69 Kč
55 Kč
Popelka z New Yorku - 20%
Z Emmy se přes noc stala dědička mnoha milionů a její život nabral nečekaný směr. Na jedné z velkých módních akcí potkala přitažlivého cizince, který očividně nezůstal chladný vůči jejímu půvabu.
romantika
Ukázky

Popelka z New Yorku

69 Kč
55 Kč
River Wild - 20%
(1x)
Nové město. Nová identita. Těhotná a bez pomoci. Na útěku před minulostí, která mě nikdy nesmí znovu najít. River Wild. Náladový. Nevypočitatelný. Zmetek. Tak to je můj nový soused. O přátelství s Riverem nemám sebemenší zájem.
romantika
Ukázky

River Wild

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>