Nejprodávanější Kniha v roce 2022
kariéra

Kvalitativní diagnostika v oblasti lidských zdrojů
Naučte se orientovat v lidských vlastnostech a dovednostech! Jste-li manažerem nebo zaměstnancem oddělení lidských zdrojů, je pro vás klíčové umět posoudit schopnosti stávajících i potenciálních kolegů.
kariéra

Kvalitativní diagnostika v oblasti lidských zdrojů

134 Kč
Práce na dálku, Zn.: Kancelář zbytečná - 11%
(1x)

Autoři knihy, zakladatelé společnosti 37signals, přinášejí v Práci na dálku, Zn.:Kancelář zbytečná nový pohled na velmi aktuální téma. Kniha se skládá z esejí, které postupně vysvětlí všechny aspekty spolupráce na dálku, včetně praktických tipů.

kariéra

Práce na dálku, Zn.: Kancelář zbytečná

287 Kč
255 Kč
Úspěšný obchodní zástupce - 11%
Pojďte úspěchu naproti! Osvojte si základní pravidla ověřená bohatou praxí a posuňte své profesní dovednosti. Příručka pro obchodní zástupce, finanční poradce, realitní makléře a všechny ostatní, kteří chtějí být ve své profesi úspěšní.
kariéra
Ukázky

Úspěšný obchodní zástupce

269 Kč
239 Kč
Jak zvládnout 77 obtížných situací při prezentacích a přednáškách
Publikace je určena především manažerům, obchodníkům, lektorům a všem, kteří pravidelně nebo příležitostně hovoří před publikem, něco prezentují či přednášejí, zároveň však poskytne zajímavé a hodnotné informace celé široké veřejnosti.
kariéra

Jak zvládnout 77 obtížných situací při prezentacích a přednáškách

134 Kč
Sebepoznání, sebeřízení a stres - 11%
Třetí vydání úspěšné publikace je přehledněji uspořádáno a doplněno o nové poznatky a zkušenosti. Obsahuje šest nových tabulí, věnovaných kontextu sebezvládání - úspěchu, vitalitě a biologickému a společenskému rámci lidského života.
kariéra

Sebepoznání, sebeřízení a stres

260 Kč
231 Kč
Tréma a jak ji překonávat - 11%
Ve společnosti, kde člověk musí neustále podávat důkazy o svých schopnostech, je normální, že míra stresu je vysoká a že se u někoho v některých situacích projevuje paralyzující emoce zvaná tréma.
kariéra

Tréma a jak ji překonávat

89 Kč
79 Kč
27 manipulativních technik - 14%
Jaké jsou nejčastější manipulativní techniky? Jak rozpoznat pokusy o manipulaci? Jak se manipulaci elegantně a účinně bránit? V čtivé a praktické příručce najdete 27 manipulativních technik a návody, jak se před nimi chránit.
kariéra

27 manipulativních technik

278 Kč
239 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 117 položek
<< < 1 .. 10 11 12