Nejprodávanější Kniha v roce 2022
kariéra

Stoikův průvodce pro každý den - 11%
(1x)
Kde najít skutečnou radost? Jak zapřáhnout sílu rozumu ve svůj prospěch? Co je skutečným měřítkem úspěchu? Jak zvládat vztek? Jak nalézt smysl života? Jak překonat zármutek? Odpovědi na tyto i další otázky jsou jádrem stoické filozofie.
kariéra

Stoikův průvodce pro každý den

359 Kč
319 Kč
Umění války - 11%

V této slavné adaptaci Sunova slavného traktátu o válce mistr poučuje svého žáka o jemných nuancích válečného umění. Umělecké ilustrace cenami ověnčeného kreslíře Pete Katze zobrazují bitevní scény i strategické scénáře, a tak odvěké vojenské zásady

kariéra

Umění války

449 Kč
399 Kč
Principy - 11%
Ray Dalio v knize zpřístupnil svoje výjimečné životní a pracovní principy, které z obyčejného chlapce ze střední třídy z Long Islandu udělaly jednoho z nejúspěšnějších lidí naší doby. Principy, které může uplatnit každý, aby dosáhl svých cílů.
kariéra

Principy

629 Kč
559 Kč
Nikdy nedělej kompromis - 11%
(4x)
Když jde o lidský život, nelze dělat kompromisy. To se naučil Chris Voss, bývalý hlavní vyjednavač u FBI.
kariéra

Nikdy nedělej kompromis

350 Kč
311 Kč
Architektura kreativního myšlení - 11%
(1x)
Světově proslulá architektka Eva Le Peutrec vám ve své knize prozradí, jak vás mohou složité situace posunout, jak vše zlé přetavit v něco pozitivního a především jak je důležité používat kreativní myšlení.
kariéra
Ukázky

Architektura kreativního myšlení

197 Kč
175 Kč
Jsi značka?! - 11%
(5x)
Jak vykouzlit ze svého jména či firmy úspěšnou značku na trhu online&offline? Jak vyrobit zázrak z toho, co umíte? Pochopte konečně to, co ovlivňuje chování zákazníků. Přitáhněte tak k sobě ty správné lidi, příležitosti i peníze.
kariéra
Ukázky

Jsi značka?!

351 Kč
312 Kč
Nenásilná komunikace v praxi - 11%
(1x)
Čeká vás nepříjemné setkání se šéfem. Právě vám volala učitelka, aby si postěžovala na vaše dospívající dítě. Je večer a pohádali jste se s partnerem. Co uděláte?
kariéra

Nenásilná komunikace v praxi

314 Kč
279 Kč
Radikální otevřenost - 11%
Kim Scottová přichází po bohatých zkušenostech s vedením týmů v Silicon Valley s novým pojetím efektivního managementu – radikální otevřeností. Svěže napsaná kniha je návodem pro lídry, manažery nejrůznějších úrovní ...
kariéra

Radikální otevřenost

359 Kč
319 Kč
Manažer koučem - 11%
Manažer koučem je učebnicí základů koučování pro manažery a vedoucí pracovníky – tedy pro ty, kdo netouží koučovat na profesionální úrovni, ale chtějí se naučit používat koučovací techniky.
kariéra

Manažer koučem

314 Kč
279 Kč
Etiketa stolování - O dobrých mravech a gastronomii - 11%
Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování.
kariéra

Etiketa stolování - O dobrých mravech a gastronomii

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 117 položek
1 2 3 .. 12 > >>