Nejprodávanější tituly v roce 2022
hudba

Posledné veci
Album legendy československé populární hudby obsahuje 12 nových písní, které Miro Žbirka natočil před svým náhlým odchodem na sklonku 2021.
hudba

Posledné veci

557 Kč
Ještě je
Autorské písně Vladimíra Javorského v šansonovém hávu. Nové debutové album Ještě je zachycuje písně Vladimíra Javorského v produkční a aranžérské péči Mariana Friedla.
hudba

Ještě je

314 Kč
Společný koncert
Není třeba zdůrazňovat, že jak Hradišťan, tak i Hana a Petr Ulrychovi a "jejich" Javory patří mezi stálice české hudební scény. Svými písněmi přinášejí radost posluchačům už více než padesát let.
hudba

Společný koncert

359 Kč
Noční obraz
Vladimír Mišík, jehož poslední deska Jednou tě potkám získala šest cen Anděl a zaznamenala vynikající ohlasy, vydává v září 2021 nové studiové album s názvem Noční obraz.
hudba

Noční obraz

670 Kč
Dýchej
Mimořádné album, které získalo 3 ceny Anděl a je završením nenapodobitelné hudební cesty Davida Stypky. Charismatický písničkář ze severu Moravy připravil jedenáct autorských písní.
hudba

Dýchej

593 Kč
Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková
(1x)
Mimořádné spojení třech výrazných pilířů české hudební scény. 2CD se záznamem koncertu ve Švandově divadle v Praze. Poslední koncert z úspěšné a beznadějně vyprodané šňůry patnácti koncertů po celé České republice v roce 2019.
hudba

Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková

359 Kč
El Presidento
Album skupiny Kabát, vydané v říjnu 2022.
hudba

El Presidento

521 Kč
Kiks
Téměř deset let museli fanouškové Vlastimila Třešňáka čekat na nové písně - poslední jeho deska Alter ego vyšla v roce 2013. Kolekce třinácti nových skladeb, nazvaná neotřele a krátce Kiks, vznikla letos na jaře a každá z těchto písní je tradičně mal
hudba

Kiks

270 Kč
Perseidy
„Snad skrytá pohádka, sémě Priapovo, či slzy Vavřincovy…“, tak odpovídá na volbu názvu nového studiového alba ASPM Jan Spálený, a dodává: „Album Perseidy není potřeba kategorizovat a konzervovat.
hudba

Perseidy

476 Kč
Písničky nejen pro děti
Nový výběr písniček populární autorské dvojice Svěrák/Uhlíř z pohádek a televizního pořadu Hodina zpěvu.
hudba

Písničky nejen pro děti

377 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 888 položek
1 2 3 .. 89 > >>