Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
Evropa

Navždy Provence - 20%
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
Evropa
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
118 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
Evropa
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Za sopkami po Čechách - 20%
Jezdíte rádi na rodinné výlety a zároveň se zajímáte o vulkanologii? Zdá se vám, že takové dva koníčky nelze spojit? Představujeme vám originálního turistického průvodce po českých sopkách.
Evropa
Ukázky

Za sopkami po Čechách

305 Kč
244 Kč
Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů - 20%
(2x)
Přijde Mordor a sežere nás je knihou „on the road“ na východoevropský způsob. Stále zářivější hvězda polské literatury Ziemowit Szczerek projel zemi v potížích: Ukrajinu. Obešel se bez povinného sentimentu, kapesník nevytáhl ani jednou.
Evropa
Ukázky

Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů

120 Kč
96 Kč
Barcelona - 20%
(1x)
Největší zajímavosti: La Rambla, Gotická čtvrť, modernistická architektura a chrám Sagrada Família.|Barcelona je městem módy a umění, ale nenechte si ujít ani místní pláže a bujarý noční život.|Naučte se pár slov katalánsky, zatančete si sardanu, ...
Evropa
Ukázky

Barcelona

99 Kč
79 Kč
Hudba Ostrova - 20%
Kniha Juraja Kušnierika Hudba Ostrova je veľkým vyznaním lásky – k Islandu, k jeho ľuďom a jeho muzike. Sčasti cestopis, sčasti osobný denník, sčasti hudobné dejiny.
Evropa
Ukázky

Hudba Ostrova

199 Kč
159 Kč
Hravý průvodce Českem I. - 20%
Čekají vás prázdniny nebo volný víkend? Tak nazujte toulavé boty a objevujte spolu se svými dětmi krásy naší vlasti! S tímto hravým průvodcem se z každého výletu stane nezapomenutelný zážitek.
Evropa
Ukázky

Hravý průvodce Českem I.

249 Kč
199 Kč
Cesty za štěstím 2 - 20%
Kniha je pokračováním prvního dílu Cesty za štěstím, kdy se autorka od Bhútánu, Izraele a Islandu posunula k dynamické trojici – Norsku, Arménii a Číně.
Evropa
Ukázky

Cesty za štěstím 2

279 Kč
223 Kč
Fénixové českých zámků - 20%
Kniha dokumentuje výjimečné počiny neobyčejných lidí, kteří měli tu odvahu a vrhli se do opravy zchátralých českých zámků. Každý zámek je unikátní, stejně jako jednotliví vlastníci: podnikatel s dostatkem financí, soukromý pivovar či obchodnice s luxusním nábytkem.
Evropa
Ukázky

Fénixové českých zámků

149 Kč
119 Kč
Toulky po Bretani – Průvodce, který vás bude bavit! - 20%
Vydejte se s námi na cestu po Bretani, nejzápadnějším regionu Francie. Objevíme tajemstvím opředené megalitické památky a navštívíme místa, kde hledali inspiraci slavní umělci. Budeme obdivovat stavby, které v jiných částech Francie nenajdeme a poznáme místní legendy, svátky a zvyky.
Evropa
Ukázky

Toulky po Bretani – Průvodce, který vás bude bavit!

169 Kč
135 Kč
Tomík na cestách - 20%
Dopravní prostředek si vybral vskutku netradiční – tuk-tuk starý 35 let, který si pořídil v Thajsku. Odtud vyrazil přes Myanmar, Indii, Nepál, Írán, Turecko a další země, dokud po 13 000 kilometrech nedorazil do roka a do dne do České republiky.
Evropa
Ukázky

Tomík na cestách

249 Kč
199 Kč
Není Milán jako Milán - 20%
(1x)
Milán je jako špička ledovce, pod kterým leží jeho nesmírná historie. Abychom ho poznali, je třeba mít trpělivost ho poslouchat. Stetoskopem. Jak pulzuje uvnitř. Je třeba umět ho slyšet. Jeho "navzdory". Tam, kde odhaluje svou paměť.
Evropa
Ukázky

Není Milán jako Milán

250 Kč
200 Kč
Utajené hrady a zámky II. - 20%
Autoři vás opět společně zvou na cestu. Tentokrát (až na výjimky) „jen“ na území hlavního města Prahy, jež je zdánlivě dopodrobna prozkoumané a popsané.
Evropa
Ukázky

Utajené hrady a zámky II.

149 Kč
119 Kč
Benátky - 20%
Elektronický průvodce po Benátkách je zaměřený na srdce tohoto města – náměstí sv. Marka. V publikaci jsou popsány všechny budovy – dóžecí palác, bazilika, knihovna, prokurácie, hodinová věž, zvonice i kavárny.
Evropa
Ukázky

Benátky

89 Kč
71 Kč
Skrytá krása Čech - 20%
(1x)
Na cestu za skrytou krásou Čech vás zvou zkušení spisovatelé a cestovatelé Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý. S kamerou a fotoaparátem – a s očima otevřenýma – se vydali do míst, jejichž krása je skrytá doslova (a jen místy vystupující na povrch),
Evropa
Ukázky

Skrytá krása Čech

149 Kč
119 Kč
Toulky Bosnou, Albánií a Řeckem - 20%
E-kniha Toulky Bosnou, Albánií a Řeckem - nový cestovatelský výboj autora s kamošem z undergroundu Skalákem a jeho ženou Šárkou za asistence jejich čuby feny boxera Silony.
Evropa
Ukázky

Toulky Bosnou, Albánií a Řeckem

179 Kč
143 Kč
Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela - 20%
Poutník Zanim Utíkal putuje se svým Imaginárním přítelem, duchem pana Václava Šaška z Bířkova, účastníkem poselstva, vyslaného v 15 století Jiřím z Poděbrad „Na konec světa,“ po podobné cestě v dnešním století.
Evropa
Ukázky

Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela

99 Kč
79 Kč
Svatí na Karlově mostě - 20%
Projděte se s námi po Karlově mostě a nechte si povídat o svatých, kteří na vás mlčky shlížejí ze svých kamenných podstavců. V unikátní publikaci "Svatí na Karlově mostě" Jiří Glet sesbíral příběhy vzniku jednotlivých soch i životů svatých.
Evropa
Ukázky

Svatí na Karlově mostě

89 Kč
71 Kč
Florencie - 20%
Mapa Florencie. Co byste měli vidět. Tipy, jak trávit volný čas. Praktické rady na cesty. Seznam hotelů a restaurací.
Evropa
Ukázky

Florencie

129 Kč
103 Kč
Paříž: město lásky - 20%
Projděte se po Paříži s jedinečnou knihou, která vás obvod po obvodu provede historií i ulicemi jednoho z nejslavnějších světových měst. Autor s citem pro detail představuje Paříž jako město vášní, lásky, setkávání, naplněných i tragických vztahů na pozadí mnohdy krutých dějinných událostí, které nešetřily obyčejné měšťany, umělce ani královské rody.
Evropa
Ukázky

Paříž: město lásky

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 28 položek
1 2 > >>