Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
fotbal

Chytej! - 20%
Dlouho se o korupci v českém fotbalu mluvilo, ale trvalo mnoho let, než se konečně začalo pracovat na jeho očistě. A najdou se i tací, kteří tu dobu jako hráči či trenéři zažili a nebojí se otevřeně promluvit.
fotbal
Ukázky

Chytej!

279 Kč
223 Kč
Totální fotbal podle Johana Cruijffa - 20%
Legendární fotbalista a trenér Johan Cruijff vysvětluje 14 základních principů fotbalu tak, aby je každý pochopil.
fotbal
Ukázky

Totální fotbal podle Johana Cruijffa

246 Kč
197 Kč
Fotbalová frazeologie čili #fofr - 20%
Fotbalové hlášky a průpovídky – známe je všichni.
fotbal
Ukázky

Fotbalová frazeologie čili #fofr

152 Kč
122 Kč
Fotbalové hvězdy 2023 - 20%
Fotbalové hvězdy 2023 Portréty téměř sedmdesáti prvotřídních hráčů a nejlepších trenérů i profily nejprestižnejších fotbalových soutěží doplněné přehlednými statistikami. Kylian Mbappé, Robert Lewandowski, Patrik Schick, Gavi, Pep Guardiola, Jürgen Klopp, Tomáš Souček, Carlo Ancelotti a spousta dalších hráčských i trenérských hvězd... Nenechte si jejich příběhy ujít!
fotbal
Ukázky

Fotbalové hvězdy 2023

234 Kč
187 Kč
Legendy Baníku - 20%
Kniha LEGENDY BANÍKU rekonstruuje historii skrze vzpomínky. Přináší dvaadvacet rozhovorůs nejvýraznějšími dosud žijícími osobnostmi ostravského klubu FC Baník Ostrava.
fotbal
Ukázky

Legendy Baníku

469 Kč
375 Kč
Fotbalové hvězdy 2022 - 20%

Spousta informací a parádních fotek o největších hvězdách současnosti! Fanoušci skvělého fotbalu se mohou těšit na pokračování oblíbené série. Portréty téměř sedmdesáti prvotřídních hráčů a těch nejlepších trenérů jsou doplněny texty o pěti nejprestižnejších fotbalových ligách a obou evropských pohárech i podrobnými statistikami sezony 2020/21.

fotbal
Ukázky

Fotbalové hvězdy 2022

279 Kč
223 Kč
Maradona – Boží ruka - 20%
Diego Maradona. Málokterý hráč předvedl na zeleném pažitu tolik geniálních kousků. Přes všechny nechutné excesy a skandály na hřišti i mimo něj se právem zařadil mezi největší fotbalisty všech dob.
fotbal
Ukázky

Maradona – Boží ruka

279 Kč
223 Kč
Bican proti Hitlerovi - 5%
Víte, jaký vztah ke sportu měli Adolf Hitler, Reinhard Heydrich a Josef Goebbels? Co zamýšleli s českým fotbalem Hans von Tschammer und Osten a Karl Hermann Frank? Jakým hrozbám a vábničkám čelil Josef Bican?
fotbal
Ukázky

Bican proti Hitlerovi

419 Kč
398 Kč
Fotbalová angličtina a němčina - 20%
Praktická knížka přijde vhod všem malým fotbalistům, kteří mají velké plány do budoucna. Aby se v cizích zemích uměli domluvit se spoluhráči či aby správně porozuměli trenérským pokynům, měli by znát spoustu slovíček a frází, které nenajdou v obyčejné jazykové učebnici.
fotbal
Ukázky

Fotbalová angličtina a němčina

149 Kč
119 Kč
Fotbalový trénink - 20%
Seznamte se s tím, jak a které svaly se zapojují při fotbalu - nejpopulárnější sportovní hře.
fotbal
Ukázky

Fotbalový trénink

339 Kč
271 Kč
Fotbalový trenér - 20%
Celobarevná publikace je určena začínajícím fotbalovým trenérům, kterým předkládá ucelené informace ze všech tematických okruhů tvořících obsah základního trenérského kurzu.
fotbal
Ukázky

Fotbalový trenér

246 Kč
197 Kč
Fotbal - 20%
Originální publikace kolektivu českých autorů přináší ucelený moderní přístup ke kondičnímu tréninku s cílem poskytnout trenérům, studentům v oboru trenérství fotbalu, odborníkům ve sportu a další odborné veřejnosti hlubší výklad této problematiky.
fotbal
Ukázky

Fotbal

139 Kč
111 Kč