Nejprodávanější knihy v roce 2022
botanika

Světem bylin s Romanem Pavelou 3 - 11%
Třetí díl oblíbené série publikací Světem bylin s Romanem Pavelou čtenáře podrobně seznamuje s další řadou užitečných, často i napohled krásných rostlin, které nabízí naše štědrá příroda.
botanika

Světem bylin s Romanem Pavelou 3

359 Kč
319 Kč
Houby - 11%
Čtenáři se dostává do rukou druhé, rozšířené a upravené vydání knihy o houbách, ve které je popsáno 177 druhů, avšak informace jsou v ní až o 400 druzích. Obsahuje mnohé poznatky, které se v běžných houbařských atlasech nevyskytují.
botanika

Houby

269 Kč
239 Kč
Rostliny a lidský mozek - 11%
(1x)
Knia si dala za úkol popsat, nejen jak na nás z hlediska farmakologie nebo psychofarmakologie působí chemické látky odvozené z rostlin a hub, ale zejména proč tomu tak je. K čemu to je rostlině dobré?
botanika

Rostliny a lidský mozek

528 Kč
470 Kč
Atlas bylin 2 - 11%
(1x)
Nalzenete zde více než 100 planě rostoucích druhů, které můžete najít v naší přírodě od časného jara až do pozdního podzimu.
botanika
Ukázky

Atlas bylin 2

269 Kč
239 Kč
Evoluce všeho - 11%
(3x)
Svět, jak podrobně dokládá Ridley, je prostoupen nikým neplánovanou a neřízenou evolucí, která je zdrojem a motorem všeho důležitého nejen v přírodě, ale i ve společnosti; nové věci vznikají spontánně, v drobných a postupných přírůstcích.
botanika

Evoluce všeho

359 Kč
319 Kč
Planta sapiens - 11%
(2x)
Kniha Planta sapiens je fascinující sondou do vnitřního světa rostlin založená na nejmodernějším výzkumu rostlinné inteligence. Dokážeme-li pochopit, jaké je to být rostlinou, mohli bychom mít z okolního světa mnohem víc.
botanika

Planta sapiens

404 Kč
359 Kč
Herbář ze zahrady přímo na talíř 2 - 11%
Původní odrůdy, láskyplná péče, naslouchání přírodě a skvělé recepty, ve kterých všechny plodiny spotřebujeme. To je Herbář ze zahrady přímo na talíř. Už podruhé!
botanika

Herbář ze zahrady přímo na talíř 2

449 Kč
399 Kč
Jedlé rostliny z přírody - 11%
Atlas jedlých i léčivých zahradních i planých rostlin s jejich vyobrazeními a s kuchařskými předpisy.
botanika

Jedlé rostliny z přírody

269 Kč
239 Kč
Kapradiny - 11%
(1x)
V této výpravné knize jsou popsány čeledi a rody a dále vybrané druhy a odrůdy, které se u nás vyskytují, a také ty vhodné pro různé pěstební podmínky.
botanika

Kapradiny

628 Kč
558 Kč
Fenomén Velká kotlina 1 - 11%
Ledovcový kar Velká kotlina v Hrubém Jeseníku je řazen mezi druhově nejbohatší botanické lokality ČR. Na pestrost flóry a vegetace je vázáno také druhové bohatství fauny, především bezobratlých.
botanika
Ukázky

Fenomén Velká kotlina 1

1 080 Kč
960 Kč
Růže a nerůže - 11%
Další kniha edice Artia je dílem vynikajícího rhodologa Václava Větvičky. Růže jsou jeho láskou a osudem již od roku 1964. Společně s akademickou malířkou Zdenkou Krejčovou vytvořili bohatě ilustrovanou publikaci.
botanika

Růže a nerůže

539 Kč
479 Kč
Co tu kvete? - 11%
Nové přepracované vydání úspěšné encyklopedie planých rostlin obsahuje přehled nejběžnějších druhů.
botanika

Co tu kvete?

449 Kč
399 Kč
Rozchod s bohem - 11%
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
botanika
Ukázky

Rozchod s bohem

268 Kč
238 Kč
Moje domácí bylinková klasika - 11%
Subtropické rostliny u nás mají tradici již od středověku a vlivem oteplování se dají pěstovat v jižnějších koutech naší republiky i na zahradách mimo skleníky. Léčivky vnímám především jako pomocníky a přátele z rostlinné říše.
botanika

Moje domácí bylinková klasika

359 Kč
319 Kč
Trávy - 11%
Trávy i traviny jsou okouzlující rostliny, i když to tak na první pohled nevypadá. Jejich předností není hýření barvami, tak obvyklé u květin nebo některých dřevin, ale kouzlo okamžiku a celkového pohledu.
botanika

Trávy

449 Kč
399 Kč
Rostliny cibulové a hlíznaté - 11%
Kniha o cibulových, hlíznatých a v menší míře i oddenkatých rostlinách představuje zahrádkářům, sadařům i běžným pěstitelům a zvláště milovníkům květin široký výběr druhů, které se dají pěstovat v zahrádkách a sadech, na skalkách a v záhonech.
botanika

Rostliny cibulové a hlíznaté

269 Kč
239 Kč
Stromy - Nový průvodce přírodou - 11%
Průvodce obsahuje více než 350 druhů stromů a keřů z celé Evropy.
botanika

Stromy - Nový průvodce přírodou

359 Kč
319 Kč
Tajná znamení přírody - 11%
Příroda je fascinující a neustále je v ní co objevovat. Jak tomu všemu ale porozumět? Pokud tápeš a chceš se dozvědět víc, tato kniha ti bude užitečným pomocníkem.
botanika

Tajná znamení přírody

341 Kč
303 Kč
Kapesní atlas hub - 11%
Kapesní průvodce houbaře pro rychlé a spolehlivé určování 165 druhů hub. Chodíte rádi na houby? Tento kapesní průvodce světem hub představuje nejčastější druhy podle míst, kde obvykle rostou.
botanika
Ukázky

Kapesní atlas hub

268 Kč
238 Kč
Můj první herbář - 11%
Můj první herbář je neobvyklá kniha plná zajímavostí, krásných ilustrací a… také prázdných stránek, na které nalepíte vlastnoručně usušené exempláře. Kniha vám poradí, v jakém ročním období jednotlivé druhy rostlin hledat či jak je nejlépe usušit.
botanika

Můj první herbář

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 112 položek
1 2 3 .. 6 > >>