Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
geografie

Vlhošť - 20%
Vlhošť je rozložitá znělcová hora na rozhraní pískovcových roklí Kokořínska a sopečné krajiny Českého středohoří. V jeho stínu vznikala pravěká sídliště, zemědělská centra a města, budovaly se tu středověké hrady a zakládaly soustavy rybníků.
geografie
Ukázky

Vlhošť

299 Kč
239 Kč
Toulky po Evropě - 20%

Pestrá paleta zajímavostí, které v učebnicích nenajdete! Evropa – to je více než 50 států a plocha přes 10 milionů kilometrů čtverečních. V zeměpise zbývá prostor jen na ty nejzásadnější informace, a to je škoda.

geografie
Ukázky

Toulky po Evropě

249 Kč
199 Kč
Krajina jako antropologická čítanka - 20%
Kolektivní monografie „Krajina jako antropologická čítanka“ obsahuje patnáct odborných studií věnovaných problematice krajiny. Na krajinu jednotlivé příspěvky nahlížejí z různých úhlů, které spojuje jednotný antropologický diskurs.
geografie
Ukázky

Krajina jako antropologická čítanka

220 Kč
176 Kč
Novodobí dobrodruzi - 20%
(1x)
Kniha Novodobí dobrodruzi představuje společenství nadšenců a nespoutaných duší, kteří cestují do nejodlehlejších končin světa od Islandu po Patagonii, u toho vymýšlejí originální špičkové oblečení či vybavení do přírody, a přitom mají neustále na paměti udržitelnost a společenskou odpovědnost.
geografie
Ukázky

Novodobí dobrodruzi

594 Kč
475 Kč
Co má poznat správný Čech - 20%
Pokračování úspěšné knihy Co má vědět správný Čech, tentokrát zaměřené na poznávání významných míst naší vlasti.
geografie
Ukázky

Co má poznat správný Čech

297 Kč
238 Kč
Geografie „okrajem“ - 20%
Pár let po vydání knihy Prostor(y) geografie se jen málo obměněný autorský kolektiv opět spojil dohromady a výsledkem je publikace, jejíž ambicí je posunout zájem o časoprostorové zkušenosti z pomyslného „okraje“ geografie do jejího „jádra“.
geografie
Ukázky

Geografie „okrajem“

290 Kč
232 Kč