Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
astrologie, horoskopy

Znamení vztahů - 20%
Nezbytná pomůcka pro všechny, kterým záleží na lidech kolem sebe, kdo chtějí prožít smysluplný trvalý vztah nebo věrné přátelství bez konfliktů a hádek.
astrologie, horoskopy
Ukázky

Znamení vztahů

198 Kč
158 Kč
Sluneční znamení - 20%
(1x)
Výkladů slunečních znamení je obrovské množství. Pro vás jsme vybrali výklad mistrovský, výklad královny astrologie Lindy Goodmanové.
astrologie, horoskopy
Ukázky

Sluneční znamení

198 Kč
158 Kč
Tajemství snů a jak ho rozluštit - 20%

Nahlédněte do magického světa snů! Pokud patříte mezi snílky a láká vás tajuplný snový svět, oceníte tohoto průvodce, který vás seznámí s moderním přístupem k výkladu snů i s nejčastějšími sny, které se lidem zdají. Dozvíte se, jak si založit snový deník, co je to spánková paralýza a lucidní snění, proč někteřílidé mají pocit, že se jim nic nezdá.

astrologie, horoskopy
Ukázky

Tajemství snů a jak ho rozluštit

279 Kč
223 Kč
Pro tohle jste se narodili - Astrologie pro úplné sebepřijetí - 20%
(1x)
Týdenní horoskop, který najdete v novinách a časopisech, je jen drobenkou na koláči astrologie.
astrologie, horoskopy
Ukázky

Pro tohle jste se narodili - Astrologie pro úplné sebepřijetí

199 Kč
159 Kč
Partnerský horoskop se špetkou chilli - 20%

Co ve vztahu způsobí jedno hvězdné znamení s druhým? „Jak se k sobě hodíme?“ S touhle otázkou se setkal snad každý z nás. Znamení zvěrokruhu vám toho hodně napoví. Možná pak budete svému protějšku víc rozumět. A co teprve když také lépe poznáte sami sebe.

astrologie, horoskopy
Ukázky

Partnerský horoskop se špetkou chilli

209 Kč
167 Kč
Skryté životní cykly - 20%

Ať hvězdy ozáří cestu k vašemu štěstí Nechte se provést těmi nejdůležitějšími planetárními cykly, zjistěte, jak každá z planet ovlivňuje váš duševní vývoj a vaši životní cestu. Přečtěte si i to, proč jste se narodili v určitém znamení a jak vám vaše sluneční znamení pomůže překročit trápení a rozzářit život.

astrologie, horoskopy
Ukázky

Skryté životní cykly

189 Kč
151 Kč
Křesťanská astrologie - 20%
(1x)
Významné dílo proslulého anglického astrologa Williama Lilla (1602–1681), který se nejvíce proslavil předpověďmi požárů Londýna a osudy anglických králů i šlechticů.
astrologie, horoskopy
Ukázky

Křesťanská astrologie

499 Kč
399 Kč
Pravidla úspěchu - 20%
Publikace obsahuje překlad tří autorových knih z řady Pravidla úspěchu, nazvaných Úspěchy v životě – úspěchy v povolání, Příběhy o úspěchu v podnikání a povolání a Rady pro podnikání.
astrologie, horoskopy
Ukázky

Pravidla úspěchu

175 Kč
140 Kč
Sluneční astrologie - 20%
Tato kniha se zabývá sluneční astrologií, oblíbenou formou lidového veštění, která je známá také jako "astrologie slunečních znamení". Jde o zjednodušenou formu tradiční západoevropské astrologie.
astrologie, horoskopy
Ukázky

Sluneční astrologie

129 Kč
103 Kč
Čínský horoskop - 20%
Moudro tisícileté čínské astrologie ověřuje v jakém znamení jsme se narodili. Již první vydechnutí určuje každému jedinci jeho horoskop. Poznáme sebe, prostředí, ve kterém žijeme, naše osobní životní osudy i jaký máme čínský horoskop.
astrologie, horoskopy
Ukázky

Čínský horoskop

149 Kč
119 Kč