Nejprodávanější knihy v roce 2022
tarot a věštění

Karty vědomé duše - 6%
(3x)
Karty vědomé duše oslavují přírodu a uctívají božské ženství ve všech jeho podobách: od anděla přes vílu, bohyni, dívku a matku až po stařenu.
tarot a věštění

Karty vědomé duše

169 Kč
159 Kč
Tarot skrytých světů - 6%
(3x)
Sadu karet provází příručka s inspirativním výkladem významu každé karty od samotné autorky obrazů. Součástí příručky je také úvod světové odbornice na tarot Barbary Moore, který zahrnuje základní informace o tarotu.
tarot a věštění

Tarot skrytých světů

594 Kč
559 Kč
Andělé a předkové - 6%
(1x)
Andělé mají v různých kulturách ta nejrůznější jména a tváře, ale jejich esence a poslání jsou vždy stejné: milovat, pomáhat a provázet. Svou moudrost, poznání, zkušenosti a kouzlo vám nabízejí také předkové, mudrci, bojovníci, medicinmani, ...
tarot a věštění

Andělé a předkové

377 Kč
355 Kč
Dokážu to! 49 inspiračních karet - 6%
(1x)
Louise L. Hay, světoznámá uznávaná autorka knihy Miluj svůj život, pro vás vytvořila 49 afirmačních karet zaměřených na osm základních oblastí našeho života.
tarot a věštění

Dokážu to! 49 inspiračních karet

195 Kč
183 Kč
Karty bohyně Isis - 6%
(1x)
Vládkyně nebes, božská královno a milovaná Isis, mé srdce si přeje vystoupit z temnoty a strachu a osvobodit se. Toužím se v hlubokém klidu propojit se svou vnitřní silou.
tarot a věštění

Karty bohyně Isis

377 Kč
355 Kč
Karty hvězdných duší - 6%
(2x)
Každá z 53 nádherných karet ti pomůže spojit se s voláním tvé duše a vedením tvého srdce.
tarot a věštění

Karty hvězdných duší

472 Kč
444 Kč
Magický Měsíc - 6%
(3x)
Konstelace a fáze Měsíce mají nesmírný vliv na náš každodenní život. Využijte tyto speciální vykládací karty k tomu, abyste se o jejich vlivu a energiích dozvěděli více a napojili se na odvěkou moudrost, která vás může léčit.
tarot a věštění

Magický Měsíc

377 Kč
355 Kč
Posvátné rebelky - 6%
(1x)
Karty Posvátné rebelky jsou tu pro všechny, kdo se nebojí zatřást mřížemi, nerozhodí je pomačkaná křídla a pevně se drží na divoce rozhoupané loďce, aby se tak mohli vydat cestou láskyplného naplňování duchovní evoluce lidstva.
tarot a věštění

Posvátné rebelky

377 Kč
355 Kč
Tarot světla a stínu - 6%
(1x)
Tarot světla a stínu dokresluje tradiční tarotové archetypy a symboly novou obrazností v současném boho a intuitivním stylu. Dává výraz světlým i odvráceným aspektům našich osobností a nabízí inspiraci a vedení, jak pochopit význam každého z nich.
tarot a věštění

Tarot světla a stínu

594 Kč
559 Kč
Orákulum šamanského snění - 6%
(1x)
Obrazy Orákula šamanského snění čerpají z magické snové říše šamanů plné archetypů a zároveň vám předkládají moderní a nové způsoby interpretace.
tarot a věštění

Orákulum šamanského snění

424 Kč
399 Kč
Léčivá síla krystalů - 6%
(2x)
Přemýšleli jste někdy o tom, jestli jsou krystaly živé a mohou vám předat nějaké poselství? A co když požádáte vesmír, aby vás vedl a dal vám znamení ohledně vašich vztahů nebo blahobytu a prostřednictvím krystalů by se vám tohoto vhledu dostalo?
tarot a věštění

Léčivá síla krystalů

472 Kč
444 Kč
Kapesní Zlatý tarot - 6%
Kapesní vydání tohoto jedinečného tarotu. Zasněte se tedy a vítejte v tajemném světě divů a kouzel!
tarot a věštění

Kapesní Zlatý tarot

377 Kč
355 Kč
Poselství Ducha - 6%
(1x)
Jedny z nejsilnějších, nejpřesnějších a zcela jedinečných vykládacích karet na celé planetě. Fraktálové multidimenzionální obrazy naplněné neuvěřitelnou energií přinášejí hluboká poselství a vedení z duchovní úrovně, ...
tarot a věštění

Poselství Ducha

377 Kč
355 Kč
Orákulum bohyní - 6%
(1x)
Světově uznávaná expertka na vykládací karty Colette Baron-Reid v tomto balíčku vytvořila most mezi mystikou a pozemským životem a nabízí vám vedení na cestě k růstu a naplnění vašich snů.
tarot a věštění

Orákulum bohyní

472 Kč
444 Kč
Orákulum duše zvířat - 6%
(1x)
šechna zvířata – ať už opeřená nebo chlupatá, z vody, země nebo nebe – mají schopnost vysílat k nám jedinečné zprávy, které jsou v souladu s naší autentickou potřebou a přicházejí ve správný čas na správném místě.
tarot a věštění

Orákulum duše zvířat

377 Kč
355 Kč
Poselství draků - 6%
(1x)
Draci jsou mocné, tvořivé a vznešené bytosti s obrovským soucitem a mnohdy suchým smyslem pro humor. Tyto výjimečné vykládací karty vám zprostředkovávají energii a vhledy třiceti tří mocných dračích průvodců.
tarot a věštění

Poselství draků

339 Kč
319 Kč
Vykládací karty Lenormand (kniha+karty) - 6%
Vykládací karty Lenormand vypovídají o událostech minulých, současných i budoucích a nabízejí skutečnou orientaci v životě.
tarot a věštění

Vykládací karty Lenormand (kniha+karty)

169 Kč
159 Kč
Orákulum 7 energií - 6%
(1x)
Sedmička je posvátné číslo významné v mnoha kulturách i systémech vyššího poznání napříč historií a skrze sedm energetických center (čaker) ovlivňuje i náš každodenní život.
tarot a věštění

Orákulum 7 energií

377 Kč
355 Kč
Orákulum posvátné růže
(1x)
Růže, posvátný symbol pradávných bohyň, má v sobě starověkou moudrost a moc nás léčit. Orákulum posvátné růže vám otevírá prostor, kde se můžete propojit s energií, moudrostí a dech beroucí krásou této úžasné květiny.
tarot a věštění

Orákulum posvátné růže

377 Kč
Snadný Tarot - 6%
Vydejte se na svou Tarotovou cestu se skvělou učitelkou Barbarou Moore.
tarot a věštění

Snadný Tarot

220 Kč
207 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 83 položek
1 2 3 .. 5 > >>