Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
přírodní vědy

Houbařská vyšší dívčí - 20%
Původně jsem předpokládal, že to bude další pošahaný atlas hub. S překvapením jsem zjistil, že je to opravdu něco jako učebnice houbaření, která se dokonce dá jen tak číst za dlouhých zimních večerů.
přírodní vědy
Ukázky

Houbařská vyšší dívčí

89 Kč
71 Kč
Německo bez jádra? SRN na cestě k odklonu od jaderné energie - 20%
Německo se po havárii jaderné elektrárny ve Fukušimě rozhodlo urychleně ukončit provoz všech svých jaderných elektráren. Jaderná energie přitom po řadu desetiletí představovala nepostradatelný zdroj elektrické energie.
přírodní vědy
Ukázky

Německo bez jádra? SRN na cestě k odklonu od jaderné energie

140 Kč
112 Kč
Nepostradatelné matematické a fyzikální vzorce - 20%
(1x)
V této útlé a půvabné knize shrnují matematik Matthew Watkins a ilustrátor Matt Tweed základní vzorce z matematiky a fyziky v sympatické a snadno pochopitelné podobě.
přírodní vědy
Ukázky

Nepostradatelné matematické a fyzikální vzorce

149 Kč
119 Kč
Podmaněná planeta - 20%
Kniha profesora Univerzity Karlovy v Praze Bedřicha Moldana je druhým, rozšířeným a aktualizovaným vydáním úspěšné publikace, která za rok 2009 získala Cenu rektora Univerzity Karlovy za nejlepší monografii v oboru přírodních a lékařských věd.
přírodní vědy
Ukázky

Podmaněná planeta

310 Kč
248 Kč
Ekosystémová a krajinná ekologie - 20%
Kniha, jež je přepracovanou a doplněnou verzí stejnojmenného učebního textu z roku 2008, uvádí čtenáře do problematiky vzájemného vztahu ekosystému a krajiny.
přírodní vědy
Ukázky

Ekosystémová a krajinná ekologie

130 Kč
104 Kč
Život pavouka - 20%
Francouzský entomolog J.H. Fabre (1823–1915) zde nepřekonatelně popisuje svá neobvyklá pozorování světa hmyzu a pavouků.
přírodní vědy
Ukázky

Život pavouka

166 Kč
133 Kč
Léčivé květy - 20%
Květy jsou nejen krásné, ale mohou i léčit, ale především zklidnit mysl a celkově harmonizovat. Bylinka se dá použít k léčení nějaké nemoci, květovou esenci lze aplikovat při mnoha různých nemocech, tak aby pacientovi pomohla.
přírodní vědy
Ukázky

Léčivé květy

129 Kč
103 Kč
Posvátná geometrie - 20%
Geometrie, aritmetika, hudba a kosmologie - čtvero velkých svobodných umění. Tvoří zárodek základních univerzálních jazyků a nalézáme je prakticky ve všech známých kulturách.
přírodní vědy
Ukázky

Posvátná geometrie

149 Kč
119 Kč
Povídání o srnčí zvěři - 20%
Josef Drmota, vedoucí původního autorského kolektivu, se tentokrát pokouší představit výrazně odlehčenou formou srnčí zvěř jako společníka člověka v ekosystémech současné kulturní krajiny.
přírodní vědy
Ukázky

Povídání o srnčí zvěři

254 Kč
203 Kč
Plantáže dřevin pro biomasu, vánoční stromky a zalesňování zemědělských půd - 20%
Tato publikace je zaměřena na tři příbuzné činnosti v krajině: provoz plantáží rychle rostoucích dřevin, plantáže vánočních stromků, porosty vzniklé zalesňováním zemědělských půd. Autoři nabízí praktický pohled na tento perspektivní segment krajiny.
přírodní vědy
Ukázky

Plantáže dřevin pro biomasu, vánoční stromky a zalesňování zemědělských půd

152 Kč
122 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 204 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 > >>