Nejprodávanější tituly v roce 2022
zdravá výživa

Hubneme s Křídly - 6%
(1x)
Nahrávka je zaměřena k celkovému nastartování organismu vložením očistných kódů na hubnutí podle proporcí každého jedince (výška, věk nebo stavba kostí). Tzn., že zhubnete na váhu, která je pro vás v daném životním období daná.
zdravá výživa

Hubneme s Křídly

213 Kč
200 Kč
Přejme si být štíhlí - 11%
(3x)

Hubnutí je zcela snadné. Musíme jen vědět jak! Můžeme své tělo ovlivňovat silou mysli? Jednoznačně ano. Mnoho lidí v posledních letech dosáhlo ideální hmotnosti podle návodu a rad Pierra Franckha - s lehkostí!

zdravá výživa

Přejme si být štíhlí

251 Kč
223 Kč
Výživa pro maximální sportovní výkon - 20%
Každého člověka vyznávajícího aktivní životní styl často trápí otázka kdy a co jíst. A právě nutriční timing, tedy optimální načasování příjmu těch správných živin, podporující maximalizaci výkonu a energie, je velmi důležitý pro tvorbu svalové tkáně.
zdravá výživa
Ukázky

Výživa pro maximální sportovní výkon

271 Kč
217 Kč
Zdravé hubnutí po porodu - 20%
Máte pár kilo navíc, malé miminko a rozhodně nechcete slyšet o držení složitých diet? Víte, že zdravá výživa je pro vaši rodinu důležitá, ale netušíte, odkud začít? V tom případě vám přijde tato publikace vhod.
zdravá výživa
Ukázky

Zdravé hubnutí po porodu

135 Kč
108 Kč
Zdravá výživa pro každý den - 20%
Snad každý z nás ocení zbrusu novou knihu, která vychází ze zkušeností a praxe těch nejlepších českých odborníků na výživu. Ti všichni se snaží vyvrátit nepodložené mýty o výživě, které se v české společnosti objevují.
zdravá výživa
Ukázky

Zdravá výživa pro každý den

166 Kč
133 Kč
Máte problémy s váhou? - 11%
Každý druhý Evropan má problémy s váhou. Autor zde vysvětluje různé významové roviny nadváhy a podváhy - od izolačního pancíře až k tlouštce ze žalu, a osvětluje jejich symboliku.
zdravá výživa

Máte problémy s váhou?

250 Kč
222 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 206 položek
<< < 1 .. 19 20 21