Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
historické podobory

Historie českého zdravotnictví - 20%
Zdravotnictví, to zdaleka není jen lékařství. Jeho zcela nezbytnou součástí je i ošetřovatelství, farmacie, hygiena, a to i ta obecná a komunální, včetně pohřebnictví. Nezbytnou součástí je i zdravotnické školství, ale i obory tzv. „obslužné“.
historické podobory
Ukázky

Historie českého zdravotnictví

185 Kč
148 Kč
Modernizace na pokračování. - 20%
Kniha je věnována problematice sociálních a politických dějin českých zemí od konce 18. století do vzniku první československé republiky.
historické podobory
Ukázky

Modernizace na pokračování.

298 Kč
238 Kč
Relikviář svatého Maura - 20%
Předmět nevyčíslitelné kulturní hodnoty, po korunovačních klenotech druhá nejvzácnější památka svého druhu u nás – a přesto jsme o ní donedávna neměli ani tušení. Nechybělo mnoho a relikviář mohl navždy opustit naše území. Nestalo se tak…
historické podobory
Ukázky

Relikviář svatého Maura

199 Kč
159 Kč
Všechny cesty vedou k válce - 20%

Válka na Ukrajině a její kořeny pohledem válečného reportéra Jak se na Ukrajině a v Rusku žilo před válkou, po anexi Krymu a po vypuknutí konfliktu na Donbase? Co vedlo až k rozpoutání největšího vojenského střetu na území Evropy od roku 1945?

historické podobory
Ukázky

Všechny cesty vedou k válce

349 Kč
279 Kč
Temné osudy Habsburků a jejich příbuzných
Snad žádný z evropských dynastických rodů se nemůže pochlubit kontinuitou tak nepřetržitou a plejádou panovníků tak významných jako rod habsburský. Zároveň však jako by Habsburky pronásledovala podivná nepřízeň osudu.
historické podobory
Ukázky

Temné osudy Habsburků a jejich příbuzných

189 Kč
Železniční nehody - 20%
(1x)

Seznamte se s historií železničních nehod a poznejte, jak ovlivnily vývoj řízení a zabezpečení železnice.  Tato jedinečná publikace mapuje železniční nehody u nás i ve světě a popisuje vývoj systémů řízení a zabezpečení železnice od roku 1825 až do současnosti.

historické podobory
Ukázky

Železniční nehody

279 Kč
223 Kč
Albert ze Šternberka - 20%
Mezi důležité spolupracovníky císaře Karla IV. patřil nejvýznamnější příslušník moravské větve rodu Šternberků. Albert absolvoval úspěšnou církevní kariéru, byl olomouckým kanovníkem, poté biskupem v severoněmeckém Zvěříně a v Litomyšli.
historické podobory
Ukázky

Albert ze Šternberka

349 Kč
279 Kč
Tajemství pražských klášterů - Královská kanonie premonstrátů na Strahově - 20%
Strahovský klášter, přezdívaný Pražský Sion, to je unikátní, téměř devítisetletá instituce. Společně prozkoumáme jeho dějiny i ojedinělý areál.
historické podobory
Ukázky

Tajemství pražských klášterů - Královská kanonie premonstrátů na Strahově

299 Kč
239 Kč
Vlhošť - 20%
Vlhošť je rozložitá znělcová hora na rozhraní pískovcových roklí Kokořínska a sopečné krajiny Českého středohoří. V jeho stínu vznikala pravěká sídliště, zemědělská centra a města, budovaly se tu středověké hrady a zakládaly soustavy rybníků.
historické podobory
Ukázky

Vlhošť

299 Kč
239 Kč
Mor, flagelanti a vraždění Židů - 20%
(1x)
Mory a mrskači jsou barvitou freskou západní společnosti konce středověku, jež na řešení mnoha krizových jevů jen obtížně nacházela adekvátní odpovědi.
historické podobory
Ukázky

Mor, flagelanti a vraždění Židů

398 Kč
318 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 86 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>